Annonce
Østjylland

Musikalsk scoop i Odder: Malurt skal spille i Remisen

Michael Falch har siden 1977 stået i spidsen for bandet Malurt, som tager på den absolut sidste live-tour næste år. På deres vej giver de koncert i Odder. Arkivfoto: Mette Mørk
Odder Little Culture Club har endnu en gang hevet et band til byen, der vækker minder, når Malurt på deres sidste live-tour kommer forbi Odder.

Odder: Odder Little Culture Club har inviteret et af Danmarks mest legendariske rockbands Malurt til Odder i efteråret 2020.

- Vi forsøger at finde bands, som sætter sig spor i mennesker og samtidig har noget stort på hjerte. Malurt med Michael Falch i front er et godt eksempel på, hvad der kan ske, når musikere, der virkelig elsker at optræde, går på scenen og vælter deres energi og engagement ud over scenekanten. Jeg har selv haft Malurts musik som en stor del af soundtracket i mit liv, så jeg glæder mig voldsomt meget til - sammen med en masse andre Odder-borgere - at få lov til at opleve Malurt i en historisk koncert her i Odder, siger Claus Quiding, bestyrelsesmedlem i Odder Little Culture Club.

Og historisk bliver det, for musikerne i Malurt er ude på deres absolut sidste fælles live-tour, så hvis man vil opleve Malurt live, så er det sidste chance i 2020.

Koncerten er annonceret til at blive afholdt i Oddergrisens gamle togværksted Remisen 26. september.

Odder Little Culture Club og Odder Kommune prøvede stedet af som kultursted tilbage i efteråret 2017. Her afholdt projektet "Sagn" et særdeles vellykket arrangement, og OLCC havde koncert med The Savage Rose.

- Jeg tror, at mange af de mennesker, som deltog i arrangementerne i 2017 i Remisen, ønsker at der igen laves store kulturelle oplevelser i det rum. Vi havde selv en god oplevelse i Remisen med The Savage Rose, så det er bevist, at der kan holdes gode koncerter i Remisen, siger Claus Quiding.

Malurt

Malurt er dannet i 1977 af Michael Falch, Christian Arendt og Peter Mors

Malurt spillede sammen med Bruce Springsteen ved en koncert i Forum i maj 1981

Når Malurt gæster Odder, er det med besætningen fra udgivelsen af albummet Black Out fra 1982

Michael Falch: sang og guitar

Pete Repete: keyboards

Christian Arendt: guitar

Peter Mors: trommer

Dia Nielsen: bas

Bandet har udgivet 11 albums mellem 1980 og 2002

Falch har rødder i Odder

Det er Letbanen, der ejer hele Remise-området, men gennem flere år har Odder Kommune og Letbanen været i forhandlinger om området, som kommunen gerne vil købe.

- Vi er opmærksomme på, at mange ting kan ske med Remisen inden september 2020, men vi håber og tror på, at der kommer en god løsning i morgen. Det er på alle måder en skam, at det fantastiske sted står tomt, siger Claus Quiding, og understreger, at OLCC har garderet sig med både en Plan B og Plan C i fald, at Remisen er jævnet med jorden til den tid.

At det er lykkedes så lille en spiller på markedet at lave en aftale med Malurt, skyldes ifølge Claus Quiding, at Michael Falchs farfar Jokum Ehlers Jokumsen er fra Odder-egnen, så Falch syntes, det kunne være sjovt at komme til Odder igen.

- Som en forholdsvis ny og meget lille spiller på det her marked, så skal man være heldig for at komme i betragtning hos de større navne, men vi tager ind i mellem chancen, og så har det vist sig, at vi kan være heldige og lande en interessant aftale, som ellers ville være endt hos f.eks. vores naboer i Horsens, siger Claus Quiding.

Billetsalget til Malurt koncerten starter på onsdag 22. maj via www.ticketmaster.dk, og hos OLCC ser de med spænding frem til, om Odder-borgerne er ligeså hurtige til at sikre sig billet, som da The Savage Rose og Allan Olsen var på besøg. Allan Olsen koncerten var udsolgt på 24 timer, og The Savage Rose var udsolgt i løbet af få dage.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Aarhus For abonnenter

Rift om pladserne: Kommunen slukker Aarhus-restaurants drøm om mere udeservering

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Sport For abonnenter

Det er fedt med flere på stadion, men dukker de også op i modgang, og når der ikke er fodbold til en flad 20'er?

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Annonce