Annonce
Østjylland

Musikalsk scoop i Odder: Malurt skal spille i Remisen

Michael Falch har siden 1977 stået i spidsen for bandet Malurt, som tager på den absolut sidste live-tour næste år. På deres vej giver de koncert i Odder. Arkivfoto: Mette Mørk
Odder Little Culture Club har endnu en gang hevet et band til byen, der vækker minder, når Malurt på deres sidste live-tour kommer forbi Odder.

Odder: Odder Little Culture Club har inviteret et af Danmarks mest legendariske rockbands Malurt til Odder i efteråret 2020.

- Vi forsøger at finde bands, som sætter sig spor i mennesker og samtidig har noget stort på hjerte. Malurt med Michael Falch i front er et godt eksempel på, hvad der kan ske, når musikere, der virkelig elsker at optræde, går på scenen og vælter deres energi og engagement ud over scenekanten. Jeg har selv haft Malurts musik som en stor del af soundtracket i mit liv, så jeg glæder mig voldsomt meget til - sammen med en masse andre Odder-borgere - at få lov til at opleve Malurt i en historisk koncert her i Odder, siger Claus Quiding, bestyrelsesmedlem i Odder Little Culture Club.

Og historisk bliver det, for musikerne i Malurt er ude på deres absolut sidste fælles live-tour, så hvis man vil opleve Malurt live, så er det sidste chance i 2020.

Koncerten er annonceret til at blive afholdt i Oddergrisens gamle togværksted Remisen 26. september.

Odder Little Culture Club og Odder Kommune prøvede stedet af som kultursted tilbage i efteråret 2017. Her afholdt projektet "Sagn" et særdeles vellykket arrangement, og OLCC havde koncert med The Savage Rose.

- Jeg tror, at mange af de mennesker, som deltog i arrangementerne i 2017 i Remisen, ønsker at der igen laves store kulturelle oplevelser i det rum. Vi havde selv en god oplevelse i Remisen med The Savage Rose, så det er bevist, at der kan holdes gode koncerter i Remisen, siger Claus Quiding.

Malurt

Malurt er dannet i 1977 af Michael Falch, Christian Arendt og Peter Mors

Malurt spillede sammen med Bruce Springsteen ved en koncert i Forum i maj 1981

Når Malurt gæster Odder, er det med besætningen fra udgivelsen af albummet Black Out fra 1982

Michael Falch: sang og guitar

Pete Repete: keyboards

Christian Arendt: guitar

Peter Mors: trommer

Dia Nielsen: bas

Bandet har udgivet 11 albums mellem 1980 og 2002

Falch har rødder i Odder

Det er Letbanen, der ejer hele Remise-området, men gennem flere år har Odder Kommune og Letbanen været i forhandlinger om området, som kommunen gerne vil købe.

- Vi er opmærksomme på, at mange ting kan ske med Remisen inden september 2020, men vi håber og tror på, at der kommer en god løsning i morgen. Det er på alle måder en skam, at det fantastiske sted står tomt, siger Claus Quiding, og understreger, at OLCC har garderet sig med både en Plan B og Plan C i fald, at Remisen er jævnet med jorden til den tid.

At det er lykkedes så lille en spiller på markedet at lave en aftale med Malurt, skyldes ifølge Claus Quiding, at Michael Falchs farfar Jokum Ehlers Jokumsen er fra Odder-egnen, så Falch syntes, det kunne være sjovt at komme til Odder igen.

- Som en forholdsvis ny og meget lille spiller på det her marked, så skal man være heldig for at komme i betragtning hos de større navne, men vi tager ind i mellem chancen, og så har det vist sig, at vi kan være heldige og lande en interessant aftale, som ellers ville være endt hos f.eks. vores naboer i Horsens, siger Claus Quiding.

Billetsalget til Malurt koncerten starter på onsdag 22. maj via www.ticketmaster.dk, og hos OLCC ser de med spænding frem til, om Odder-borgerne er ligeså hurtige til at sikre sig billet, som da The Savage Rose og Allan Olsen var på besøg. Allan Olsen koncerten var udsolgt på 24 timer, og The Savage Rose var udsolgt i løbet af få dage.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Jonas fandt aldrig Nick den nat på havnen: - Der dør for mange. Vi bliver nødt til at overveje hegn

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Aarhus Teater hårdt ramt af corona: Skuespillere er smittet og forestillinger må udskydes

Aarhus For abonnenter

Her er de mest magtfulde personer i Aarhus: Se Stiftens Magtliste fra nummer 20-11

Alarm 112

Villa opslugt af flammer: - Ilden er gået gennem taget

Alarm 112

I røg og damp: Kontorer hos Billigblomst fik hjælp af brandvæsenet

Politiet har ingen fartmålinger: Alligevel er Lars' Tesla beslaglagt på sjette måned

Aarhus For abonnenter

Mennesker med magt: Her er Bente Byudvikling

Østjylland

Frank blev klemt ud i rabatten af en traktor: Vejene er forfærdelige

Østjylland

Rema-direktør er ude med hård kritik: - Jeg har aldrig mødt en så utroværdig og uvederhæftig person som ham

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

AGF

AGF skal møde norsk mesterhold og svensk modstand på træningslejr

Aarhus For abonnenter

Ny rådmand varsler flere slanke højhuse: Fortætning er ikke et skældsord - det kan være godt for byen

Erhverv

Med millionopbakning er ny århusiansk hjælpe-app endelig i luften: - Vi skal være Europas største

Annonce