Annonce
Kultur

Musikhuset inviterer til diskofest med stjernebesøg

Der er fest på scenen i "Saturday Night Fever". Her med Silas Holst i front. Pr-foto

Musik og dans i foyeren efter sidste forestilling af "Saturday Night Fever".

Annonce

AARHUS: Selv om det regner for tiden, forsvinder billetterne som dug for solen til "Saturday Night Fever". Musikhuset Aarhus har netop sat en ekstra forestilling af musicalen til salg, og umiddelbart efter den bliver det ekstra festligt.

Musikhuset laver nemlig en diskofest i foyeren efter forestillingen lørdag 17. juni og lover tilmed, at nogle af hovedpersonerne fra forestillingen, Silas Holst og Amalie Dollerup, kigger ind til festen, når de har klædt om.

- Der er plads til cirka 2000 i foyeren, og 1600 vil være inde for at se forestillingen, hvis den bliver udsolgt, siger arrangementschef Mette Kier fra Musikhuset.

- Vi vil gerne slutte af med et brag af en fest for at forlænge oplevelsen for publikum. Det sker efter en lang række forestillinger, og bliver det taget godt imod, vil vi gøre det igen. Der er adgang for alle og altså ikke kun dem, der har set forestillingen. Kommer der flere end 2000, bliver det først til mølle, siger Mette Kier.

- Festen varer til midnat, og også for de optrædende vil det være en god afslutning på et langt show, først i København og siden i Aarhus, siger Mette Kier.

Saturday Night Fever

Musicalen "Saturday Night Fever" spiller i Musikhuset Aarhus fra fredag 19. maj til lørdag 17. juni. Der er 45.000 billetter til salg. 40.000 er solgt, men der er stadig muligheder alle dage. Mandage spilles ikke.

www.musikhusetaarhus.dk

Annonce

De bedste dage

"Saturday Night Fever" bliver vist i Musikhuset i alt 29 gange fra fredag 19. maj til lørdag 17. juni, og lige nu er der solgt 40.000 billetter af de i alt 45.000.

- Der er stadig mulighed for at købe billet på mange dage, men på nogle er der få pladser tilbage. Flest er der til ekstraforestillingen 17. juni, og ellers er de bedste muligheder 13., 14. og 15. juni, oplyser Thomas Råhlin fra Musikhuset.

Vi vil gerne slutte af med et brag af en fest for at forlænge oplevelsen for publikum.

Mette Kier, arrangementschef
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce