Annonce
Aarhus

Musikhuset og Train i nyt samarbejde: Flytter koncerter for at skabe mere plads og sikre store liveoplevelser

Annika Aakjærs koncert 12. august bliver i Musikhuset i stedet for på Train, da Musikhuset har en større sal, der giver bedre mulighed for at overholde corona-retningslinjerne. Foto: Liselotte Sabroe
Musikhuset og Train indgår et unikt samarbejde, der skal sikre store liveoplevelser. Til at starte med flyttes en koncert fra Train til Musikhuset større sal.
Annonce

AARHUS: Flere koncerter på Train var i fare for at blive aflyst eller afviklet med langt færre gæster end planlagt på grund af coronarestriktionerne. Men nu ser det ud til, at der er håb forude.

Train har nemlig allieret sig med Musikhuset, for at sikre, at der stadig kan gives store liveoplevelser for mange mennesker - men uden at gå på kompromis med anbefalingerne.

Til at starte med, er det en koncert med Annika Aakjær 12. oktober der flyttes fra Train til den store sal i Musikhuset. Derudover giver musikeren to koncerter på en dag frem for en.


Det er unikt for Aarhus og meget værdifuldt for både musikken, publikum og os som livearrangør.

Carsten V. Nielsen, direktør, Train


Dermed får alle, der har købt billet til koncert i første omgang, mulighed for at opleve Annika Aakjær på scenen.

- At vi kan flytte Annika til Musikhuset i en tid, hvor musikken og vi som spillested er ekstraordinært udfordret, vidner om en særdeles stærk og åben vilje til samarbejde i byen. Det er unikt for Aarhus og meget værdifuldt for både musikken, publikum og os som livearrangør, siger Trains direktør, Carsten V. Nielsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Mulighed for at flytte andre koncerter

I Musikhuset glæder de sig også over, at samarbejdet kan lade sig gøre, og de glæder sig til at slå dørene op for publikum:

- Vi er enormt glade for at række en hjælpende hånd til Train og ikke mindst sikre, at alle koncertgæster får mulighed for at få den liveoplevelse, som de har gået og glædet sig til. Vi har i forvejen et godt samarbejde med Train, og det er dejligt, at vi kan hjælpe hinanden i en svær tid for musikmiljøet, siger Musikhusets kunstneriske chef Jeppe Uggerhøj i en pressemeddelelse.

Koncerten med Annika Aakjær bliver højt sandsynligt ikke den sidste, der flyttes. Der arbejdes nemlig på at at udvide samarbejdet, så det gælder flere koncerter, alt efter hvordan situationen og retningslinierne for at afholde koncerter udvikler sig.

Med de nuværende retningslinjer er det tilladt at være op til 500 mennesker i Musikhusets Store sal, der normalt har plads til 1.500 siddende gæster.

Alle, der har købt billet til koncerten på Train, bliver kontaktet personligt på mail med mulighed for at ombytte deres nuværende billetter til siddepladser oplyser Train.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce