Annonce
AGF

Mustapha Bundu skifter til FCK på en lejeaftale

Mustapha Bundu skal i foråret spille for FC København, som har lejet ham i Anderlecht.  Arkivfoto: Ole Nielsen.
Hovedstadsklubben har lejet den tidligere AGFer i Anderlecht. Aftalen løber frem til sommer, hvor FCK har sikret sig en købsoption.

KØBENHAVN: Eventyret til Belgien blev aldrig nogen succes for den tidligere AGFer Mustapha Bundu.

Sidste sommer skiftede han til den belgiske topklub Anderlecht, men blot et halvt år senere vender han tilbage til dansk fodbold.

Han får ikke adresse i Aarhus, men derimod i hovedstaden, hvor FC København har lejet ham frem til sommer, hvor de også har sikret sig en købsoption, hvis opholdet bliver en succes.

- Vi forsøgte at hente ham til FCK allerede i sommeren 2020, hvor det ikke var muligt, og hvor Anderlecht i stedet landede en aftale. Han har ikke fået forløst potentialet i Anderlecht, og det har givet os chancen igen, hvor Jess Thorups stærke netværk i Belgien og relationen til Peter Verbeke fra Anderlecht også har været en afgørende faktor, udtaler den sportslige ansvarlige i FC København, William Kvist, til klubbens hjemmeside.

23-årige Bundu lægger ikke skjul på, at tiden i Belgien ikke er gået efter planen. Siden sommer er det blot blevet til ni kampe for den belgiske klub.

- Det er ingen hemmelighed, at det ikke er gået, som jeg havde håbet i Anderlecht, men jeg vil hellere bruge min energi og mit fokus på at glæde mig til at komme i gang i FCK end at ærgre mig over det, siger han til FCKs hjemmeside.

- Jeg kender mange af mine nye holdkammerater fra banen, og jeg kender selvfølgelig Jens Stage og Rubén Sellés i forvejen, ligesom jeg kender ligaen godt. Jeg ved, at der er store forventninger til FCK, og jeg håber også, at jeg kan være med til at indfri dem, og så må vi se, om jeg bliver længere end til sommer, siger Bundu til hjemmesiden.

Mustapha Bundu fik sit store gennembrud herhjemme for AGF. Her blev det til 109 kampe med 21 mål og 25 assists for spilleren fra Sierra Leone.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

Annonce