Annonce
Aarhus

Mystik om bilræs i Åbyhøj: Fodgænger kørt ned

Ifølge politiets teori kørte to personbiler ifølge ræs ud ad Silkeborgvej og forulykkede derefter i krydset ved Chr. Winthers Vej, hvor den ene bil væltede. Foto: Google Maps

Politiet leder efter ejerne af to biler, der blev efterladt efter voldsomt sammenstød på Silkeborgvej - og søger vidner efter den mystiske påkørsel af fodgænger.

Annonce

ÅBYHØJ: En fodgænger blev natten til lørdag tilsyneladende kørt ned i Åbyhøj af to biler, der kørte ræs. Men hele episoden er højest mystisk, og den påkørte mand har mistet hukommelsen.

Ulykken skete lørdag kl. 04.46 i krydset Silkeborgvej/Chr. Winthers Vej i Åbyhøj.

Ifølge politiets teori kørte to personbiler ræs ud ad Silkeborgvej og forulykkede derefter i krydset, hvor den ene bil væltede.

- Naboer blev vækket af et stort brag og alarmerede os. Da vi kom derud, lå den ene bil væltet og den anden bil fandt vi et stykke nede ad Christian Winthers Vej med to ødelagte forhjul. Men der var ingen førere til bilerne. De var forsvundet, fortæller vagthavende fra Østjyllands Politi, Stig Heidemann.

Mens politiet undersøger stedet gør en nabo opmærksom på, at der ligger en mand og ømmer sig inde i en baggård.

- Vi finder en 25-årig mand, der er forslået og har skrammer. Han kan kun huske, at han blev påkørt af en bil, men ikke andet. Han kan heller ikke huske, hvordan han er kommet ind i gården, fortæller Stig Heidemann.

Annonce

En tur omkring skadestuen

Politiet sørgede for, at den 25-årige kom under behandling på skadestuen.

- Han har formentlig fået turen hen over kølerhjelmen og har slået hovedet. Og vi håber, at han kan huske lidt mere senere. Vi kender også ejerne af de to køretøjer, og har sikret os biler og de spor, der var i dem, fortæller vagthavende.

Så I har ikke fundet ejerne endnu?

- Det er noget, vi arbejder med.

Vagthavende medgiver, at sagen ser ret mystisk ud.

Kan den 25-årige i stedet have været passager i en af bilerne?

- Det er der ikke belæg for at sige, men det er en af de teser, vi også kigger på, siger Stig Heidemann.

Kan ulykken være bande­relateret?

- Nej, det er der slet ikke belæg for at sige. Det tyder på, at to biler har kørt om kap, og så er det gået helt galt, lyder svaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce