Annoncørbetalt indhold

Når man gerne vil have sundere vaner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hver årstid har lidt sine egne udfordringer, når det kommer til at holde vægten der, hvor man har det bedst. Om vinteren er det behovet fra at flygte væk fra kulden, som ofte ender i hyggelige ting som varm kakao eller æbleskiver. Mens det om sommeren tit er is, alkohol eller en hyggelig tur på en restaurant på Vesterbro, der kan være en fare.


Annonce

Tænk alternativt når du skal ud og spise

Det er aldrig sjovt at skulle undvære alle disse hyggelige ting, især fordi er ofte også er en hel del socialt forbundet med det. Derfor er det en god ide at være lidt opmærksom på, hvad man vælger at bestille, hvis man eksempelvis er på et fint sted på Vesterbro.

Nogle gange kan det nemlig bare være et spørgsmål om at vælge noget alternativt, når der skal hygges. Har du måske kigget efter om der findes en sundere restaurant på Vesterbro, hvor du kan tage hen næste gang? Det behøver ikke altid være café burger eller nachos man får, når man er ude at spise. Nogle gange kan en vellavet og fyldig salat være lige så lækkert et måltid mad - og det er nemlig også muligt at finde på en restaurant på Vesterbro.

Det kræver blot, at man finder et sted, der er i stand til at lave det så smagfuldt, at man ikke føler, at man går glip af noget, og at man tør at prøve dem.


Tilføj ting til din rutine i stedet for at forbyde ting

Nogle mener, at den bedste måde at gøre sådanne forandringer er ved at indføre gode ting, i stedet for at forbyde sig selv de “dårlige”. Hvis man for eksempel er i stand til at spise ekstra mange grøntsager i forbindelse med dagens måltider, så vil man måske opleve, at man føler sig mæt i længere tid og derfor ikke har det samme behov for søde sager. På den måde har det en dobbelt effekt, idet man får flere gode ting og lidt mindre af det sunde, bare fordi man måske ikke har den samme lyst til det.

Nogle finder også en vis motivation i at holde sig aktivt i gang, ved at tænke på at det kan være med til at holde deres vægt nogenlunde stabil. Alt vi gør behøver ikke at være et udtryk for, at man gerne vil tabe sig, måske vil man bare gerne holde sin vægt. Ved at dyrke noget motion hver uge, vil det måske opveje de hyggelige ting, man har lyst til, så man føler at alt kan gøres med god samvittighed. Igen fjerner man måske ikke nødvendigvis det usunde, men man tilføjer bare et sundere element til hverdagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.