Annonce
Alarm 112

Nægter at melde sig: Politiet beder borgere om hjælp med at finde røverimistænkt aarhusianer

Nordjyllands Politi har i over en måned efterlyst den 24-årige Kristian Achot Kazarian fra Aarhus. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.. Foto: Nordjyllands Politi
Annonce

AARHUS/AALBORG: Politiet har stadig ikke fundet den 24-årige Kristian Achot Kazarian fra Aarhus, der for halvanden måned siden blev offentligt eftersøgt, da han er mistænkt for at stå bag et røveriforsøg.

Derfor prøver Nordjyllands Politi endnu en gang at udsende et billede af den røverimistænkte aarhusianer.

Manden er mistænkt for at stå bag et røveriforsøg i Jomfru Ane Parken i Aalborg den 23. august sidste år, hvor han med en kniv skulle have forsøgt at røve en mobiltelefon fra en 24-årig mand.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har været i kontakt med Kristian Achout Kazarian gennem hans advokat, men han har ikke meldt sig til nærmeste station, som politiet gentagne gange har opfordret ham til, oplyser Kenneth Rodam, der er leder af efterforskningen, i pressemeddelelsen.

Derfor udsender Nordjyllands Politi efterlysningen igen.

- Da der er tale om en alvorlig sag – et røveriforsøg med kniv mod et 24-årigt offer – så opfordrer vi borgere med viden om mistænktes opholdssted til straks at henvende sig til os på 114, så vi kan skride til anholdelse og få ham afhørt til sagen, siger politikommissær Kenneth Rodam i pressemeddelelsen.

Han opfordrer desuden Kristian Achot Kazarian til at melde sig.

Politiet kan kontaktes døgnet rundt på telefonnummeret 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce