Annonce
Kultur

Næste års Northside-billet bliver dyrere

Northside Festival meldte sidste år fuldstændig udsolgt af billetter. Til næste års festival stiger prisen stiger med 260 kroner for partout-billetten. Nogle af de første navne er offentliggjort, nemlig Bon Iver, Major Lazer og The Streets. Foto: Axel Schütt

Hvis du har planer om at skulle til Northside-festival næste år, skal du punge ud med flere penge, end du plejer. Prisen på partout-billetten er nemlig steget med 260 kroner siden sidst.

AARHUS: Tre dage med musik, sol og kolde øl bliver dyrere på næste års Northside Festival.

Prisen for sidste års partout-billet var nemlig 1.635 kroner. Men vil du med næste år, skal du af med 1.895 kroner. Altså, en prisstigning på 260 kroner.

Det skal du, fordi festivalen øger dens musikbudget, fortæller John Fogde, talsmand for Northside Festival.

- Prisen på de amerikanske musikere er steget, og konkurrencen om de store navne blandt festivalerne i Europa er blevet større. Derfor er vi nødt til at skrue billetprisen lidt op, hvis vi skal kunne følge med, og opfylde nogle af de musikønsker publikum har, forklarer han.

Northside Festival vil gerne give publikum et af de bedste musikprogrammer nogensinde, lyder det fra John Fogde, der desuden fortæller, at de udvider konceptet 'sideshow' til næste års festival.

Sideshow er et forholdsvist nyt og anderledes tiltag på festivalen, hvor man kan opleve alt fra 'silent disco' til dragshows og slangemennesker.

Annonce

Ingen early bird-billetter

Men hvis du tidligere har købt 'early bird-billetter' (billetter der sælges mange måneder i forvejen til en billigere pris), bliver du nødt til at betale fuld pris til næste års Northside Festival.

Der er nemlig ingen early bird-billetter at få fingrene i i år.

- Det skyldes helt praktisk at vores aftale med den tidligere billetudbyder udløb, og vi derfor kom senere i gang med billetsalget i år, forklarer John Fogde.

Prisen er derfor fast og ændrer sig ikke op mod festivalens start. Hvorvidt det bliver en permanent løsning med billetsalg uden early bird-billetter, ved talsmanden ikke endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce