Annonce
forside

Næsten for nemt: 19-årig indbrudstyv efterlod blodspor

Arkivfoto: Johan Gadegaard/Scanpix

TRANBJERG: Når man smadrer en rude, risikerer man at skære sig. Det ved de fleste vist. Og det var lige præcis, hvad der skete for en 19-årig mand, der torsdag middag forsøgte sig som indbrudstyv i en villa på Kirkevænget i Tranbjerg.

Den smadrede rude resulterede i blodige hænder, som gav politiet så gode spor, at de senere torsdag kunne anholde den unge mand og sigte ham for indbrud.

Anmeldelsen om indbruddet kom torsdag middag, og da politiet kom ud til villaen på Kirkevænget, kunne de konstatere, at en rude var knust, og der var stjålet elektronik og øl. Den 19-årige havde efterladt sig nogle blodspor på den knuste rude og et par tabte dåseøl.

Patruljen besøgte efterfølgende et forsorgshjem i nabolaget for at høre, om de havde fået besøg af en mand med skader på hænderne.

Personalet berettede, at de skam lige havde kørt en 19-årig mand med mindre håndskader på skadestuen. Han havde i øvrigt haft en kasse øl med, som han var blevet bedt om ikke at tage med ind.

Det var derfor en nem sag for politiet at finde frem til den 19-årige, som nu kan notere sig en sigtelse for indbruddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce