Annonce
Sport

Næstved skubber Vendsyssel længere ned i suppedasen

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vendsyssel FF fortsætter nedturen i 1. division. Lørdag endte det med et nederlag på 0-3 ude til Næstved.

Næstved fik en yderst ringe start på denne sæson med tre nederlag i de tre første kampe i 1. division.

Undervejs stoppede Per V. Hansen som cheftræner og blev erstattet med spanske Fernando De Argila. Det skete allerede efter de to første nederlag.

Lørdag vandt Næstved for anden gang i træk, da det blev til en 3-0-sejr hjemme over Vendsyssel FF, og sjællænderne begynder nu langsomt at kravle op i tabellen.

Næstved-angriberen Rafaelson scorede til 1-0 med en flad inderside efter kun fire minutter, da Kristoffer Munksgaard løb fra udeholdets Alexander Juel Andersen og nemt kunne assistere.

Stefan Vico øgede til 2-0 for Næstved på et langskud senere i første halvleg, mens en velspillende Ahmed Hassan cementerede sejren et kvarter inde i anden halvleg.

Næstveds Kristoffer Munksgaard var ikke specielt imponeret over superliganedrykkerne fra Vendsyssel efter kampen.

- De kom ikke med særligt meget hverken defensivt eller offensivt. Og vi kunne have scoret endnu flere mål. Vi er inde i en fin stime, og vi skal holde fokus, siger Munksgaard til TV3 Sport.

Med sejren har Næstved nu syv point efter seks kampe og er placeret på en sjetteplads.

Modsatte vej er det gået for Vendsyssel, der rykkede ned fra Superligaen i sidste sæson. Nordjyderne har med nederlaget tabt hele fem kampe i træk.

Sæsonen blev ellers indledt med en sejr ude over Fredericia, men siden har mandskabet tabt til Fremad Amager, Vejle, FC Roskilde, Skive og nu Næstved.

Næstved-træner Johnny Mølby var dybt skuffet efter holdets femte nederlag i træk.

- Det var en vanvittigt skuffende præstation, som vi leverede. Jeg så ikke den vilje til at ofre sig for klubben. Vi blev overløbet ved alle tre mål.

- Man er altid presset som træner, når man ikke vinder kampe. Og jeg har også et ansvar som træner. Sådan er det, siger Johnny Mølby til TV3 Sport.

Vendsyssel er placeret på sidstepladsen med blot tre point efter seks kampe.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Læserbrev

Læserbrev: Kampen og forståelsen for de 1000 flere sygeplejersker har været en lang fagpolitisk vandring, men dog et skridt på vejen

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Vandchef vil forebygge katastrofer: Ønsker flere engsøer ved Aarhus

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Annonce