Annonce
Aarhus

Nørregade og Nørre Allé skal have ny asfalt: Tons tunge maskiner rykker ind om natten

Nørregade og Nørre Allé skal have ny asfalt. Det betyder, at den røde strækning på kortet, vil blive spærret for gennemkørsel i nattetimerne fra på tirsdag og frem til 24. oktober. Illustration: Teknik og Miljø
Den trafikerede strækning bliver lukket om natten, mens arbejdet står på for at forhindre problemer i myldretiden. Til gengæld må naboernes nattesøvn holde for.
Annonce

AARHUS: Der skal lægges nyt asfalt på Nørregade og Nørre Allé i det centrale Aarhus og derfor lukker strækningen mellem Vesterport og Nørreport i nattetimerne fra på tirsdag.

Både Nørregade og Nørre Allé vil være lukket for al gennemkørsel i begge retninger i tidsrummet mellem klokken 01 og 05 på alle hverdage fra på tirsdag og frem til torsdag 24. oktober.

Løsningen med natarbejde er valgt for ikke at skabe problemer i myldretidstrafikken, oplyser Aarhus Kommune.

70-80 busser i timen er afhængige af at kunne køre på strækningen. Men gener er uundgåelige, når tons tunge maskiner rykker ind i midtbyen.

- Strækningen er en hovedåre i byens infrastruktur, og vi sparer buspassagerer, bilister og vareleverancer for mange timers kø ved at udføre arbejdet om natten. Omkostningen er til gengæld, at naboer vil opleve nattestøj - særligt i uge 41, hvor vi fræser den eksisterende asfalt af, forklarer Thomas Skov, vejingeniør i Teknik og Miljø i en pressemeddelelse.

Direkte berørte beboere er blevet informeret om arbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce