Annonce
Aarhus

Naboer til bilbrand evakueret: To unge sigtet for brandstiftelse i nat

Brand havde fat i to biler i Lystrup i nat. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

LYSTRUP: To 22-årige mænd blev torsdag i et grundlovsforhør ved retten i Aarhus varetægtsfængslet frem til 11. december. Østjyllands Politi sigter dem for forsætlig brandstiftelse ved natten til torsdag at have sat ild til en bil på en parkeringsplads på Engelstoft i Lystrup.

Anmeldelsen om bilbranden modtog politiet klokken 2.32. Da politiet og brandvæsenet nåede til Lystrup, havde branden bredt sig til en bil ved siden af. Da der var fare for, at ilden desuden kunne sprede sig til nogle rækkehuse i nærheden, blev beboerne evakueret. Brandvæsnet fik dog slukket branden, inden den nåede bygningerne. Begge biler fik omfattende skader.

Kort efter standsede en patrulje en bil med de to 22-årige mænd, der kørte rundt i nærheden. Den ene af mændene har haft en konflikt med bilejeren, og på baggrund af spor og vidneudsagn blev begge mændene anholdt og sigtet.

Af hensyn til den videre efterforskning foregik grundlovsforhøret bag lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor lige nu ikke at oplyse yderligere om sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Forskerne følger os: Vi er på nippet til at slække på forsigtigheden

Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

Debat

Genåbn de små butikker: Er det bedre, at folk står som sild i en tønde i Bilka?

Annonce