Annonce
Kultur

Nam-Nam for musicalelskere: Populær billetsluger vender tilbage

Den populære musical "Shu-bi-dua - The Musical" vender tilbage til Musikhuset i foråret 2022. Foto: Søren Malmose

AARHUS: Melodier som "Hvalborg", "Den Røde Tråd" og "Vuffeli-vov" har for længst vadet ind i den danske sangskat med træsko på.

I efteråret 2021 og vinteren/foråret 2022 bliver der lejlighed til at høre Shu-bi-duas gyldne hits live, når "Shu-bi-dua -The Musical" fra 2015 vender tilbage i Musikhuset Aarhus.

Lion Musicals (tidligere Langkjær Entertainment) har offentliggjort at musicalen, der solgte over 180.000 billetter, genopstår og tager på en stor landsturné i samarbejde med Live Nation.

Annonce

I foråret 2020 måtte genopsætningen af "Shu-bi-dua -The Musical" på Fredericia Teater desværre aflyses på grund af teatrets konkurs.

Bundesens velsignelse

Nu producerer Lion Musicals en ny, opdateret genopsætning af musicalen med størstedelen af det originale cast fra den originale produktion og igen med instruktør Thomas Agerholm ved roret.  Han har tidligere instrueret musicals som "Seebach", "Disneys Klokkeren fra Notre Dame – The Musical" og senest "The Bodyguard – The Musical".

I de to hovedroller som drømmeren Mick og hans udkårne Sille er der denne gang blevet gjort plads til to nyudklækkede stortalenter fra Den danske Scenekunstskole, Thor Vestergaard og Alberte Hønnicke Kyst.

Opsætningen får premiere 3. november 2021 i Fredericia og drager herefter ud på en stor landsturné, hvor den rammer Musikhuset Aarhus 6.-10. april 2022.

-  Rigtig mange blev skuffet, da de ikke fik mulighed for at se genopsætningen sidste år, da Fredericia Teater måtte lukke. Derfor er glæden så meget desto større nu over, at det er lykkedes. Vi fik Michael Bundesens velsignelse til at lave en genopsætning, inden han blev alvorligt syg, og vi vil gøre vores ypperste for at hylde og ære ham ved at lave en fantastisk opsætning i hans ånd, udtaler Thomas Langkjær, producent og ejer af Lion Musicals, i en pressemeddelelse.

Billetsalget starter 10. marts klokken 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce