Annonce
Aarhus

Narkokørsel på fars scooter: Sigtelserne regnede ned over ung knallertkører i Egå

En ung knallertkører tog flugten fra politiet fra Brovej op ad Egå Strandvej i Egå/Risskov, inden han blev fanget af patruljen. Foto: Google Streetview
To unge knallertførere forsøgte at stikke af fra politiet i det nordlige Aarhus, men den ene blev i stedet mødt af syv sigtelser.
Annonce

AARHUS: En patrulje fra Østjyllands Politi blev mandag eftermiddag opmærksom på to knallerter, der kom kørende imod dem på Brovej i Egå/Risskov.

Da knallerterne/scooterne kørte forbi patruljebilen kort efter klokken 15, kunne betjentene se, at nummerpladen på den ene knallert var dækket til, og at den anden knallert slet ikke havde nogen nummerplade.

Derfor vendte patruljen om og kørte efter de to knallerter, der kørte i hver sin retning. Betjentene besluttede at fortsætte jagten af knallerten med den tildækkede nummerplade, og efter et par forsøg på at få føreren til at standse, overgav han sig til sidst på Egå Strandvej.

Den 16-årige fører identificerede sig med et midlertidigt kørekort. Ifølge politiet virkede han nervøs og påvirket, og han måtte også erkende, at han kort forinden havde røget en joint med sin kammerat, og at han var gået i panik, da han havde set politiet. Ved ransagning af knallerten fandt betjentene en klump hash og hashrygningsudstyr i hjelmrummet.

Annonce

Syv sigtelser

Den 16-årige dreng blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko, narkokørsel, kørsel på fortov, for at have undladt at holde til højre, for ikke at have efterkommet politiets anvisninger, for manglende tegngivning og for at have kørt med tildækket nummerplade.

Da betjentene fjernede tildækningen og tjekkede nummerpladen, viste det sig, at knallerten stod i førerens fars navn. Patruljen tog derfor den 16-årige med hjem til faren, der blev gjort bekendt med anledningen til politiets besøg, og betjentene orienterede efterfølgende også kommunen.

Politiet oplyser, at man ikke fik fat i den anden knallertkører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Håndboldklub er afhængig af forældres frivillige indsats for at få økonomien i mål: Vil du helst sælge burgere eller rydde op efter motionsløb?

Annonce