Annonce
Aarhus

Narkosigtet havde en dårlig dag: Svinede betjente til og fik beslaglagt hash og flere tusinde kroner i kontanter

Den 21-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen
En 21-årig mand delte skældsord og fornærmelser ud, da han blev stoppet i en bil af politiet. Betjentene fandt hash og flere tusinde kroner i kontanter i lommen på ham, hvilket fik politiet til at ransage mandens lejlighed.
Annonce

AARHUS: En 21-årig mand var i usædvanligt dårligt humør, da politiet onsdag aften stoppede en bil, han var passager i, på Skelagervej i Aarhus N.

Patruljen syntes, at den 21-årige virkede påvirket af hash, og sigtede ham for besiddelse af euforiserende stoffer. Betjentene bad ham stige ud af bilen, så de kunne visitere ham, men den 21-årige udtrykte højlydt sin utilfredshed med politiet og nægtede at forlade bilen.

Da betjentene tog fat i hans arm for at få ham ud, gjorde han kraftigt modstand og forsøgte af al kraft at holde sig i bilen. Det lykkedes betjentene at få ham ud og få lagt ham i håndjern.

Undervejs kastede den 21-årige en tirade af skældsord og fornærmelser mod patruljen, der kvitterede med en sigtelse for at fornærme politiet.

I lommen på den 21-årige fandt betjentene noget hash og flere tusinde kroner i kontanter, og det fik politiet til at ransage den unge mands lejlighed i Risskov.

Her lå der både skunk, hash, salgsposer, digitalvægte og flere tusinde kroner i kontanter. Både stoffer, udstyr og penge blev beslaglagt, og den 21-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

Danmark

Sæt fuld fart på bilforhandlingerne

AGF

Nicolai Poulsen: Viktor Fischer er en lille pige

Aarhus United

Aarhus United tænder advarselslamperne: Lukker, hvis de ikke finder to millioner

Annonce