Annonce
Aarhus

Narkosigtet havde en dårlig dag: Svinede betjente til og fik beslaglagt hash og flere tusinde kroner i kontanter

Den 21-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen
En 21-årig mand delte skældsord og fornærmelser ud, da han blev stoppet i en bil af politiet. Betjentene fandt hash og flere tusinde kroner i kontanter i lommen på ham, hvilket fik politiet til at ransage mandens lejlighed.
Annonce

AARHUS: En 21-årig mand var i usædvanligt dårligt humør, da politiet onsdag aften stoppede en bil, han var passager i, på Skelagervej i Aarhus N.

Patruljen syntes, at den 21-årige virkede påvirket af hash, og sigtede ham for besiddelse af euforiserende stoffer. Betjentene bad ham stige ud af bilen, så de kunne visitere ham, men den 21-årige udtrykte højlydt sin utilfredshed med politiet og nægtede at forlade bilen.

Da betjentene tog fat i hans arm for at få ham ud, gjorde han kraftigt modstand og forsøgte af al kraft at holde sig i bilen. Det lykkedes betjentene at få ham ud og få lagt ham i håndjern.

Undervejs kastede den 21-årige en tirade af skældsord og fornærmelser mod patruljen, der kvitterede med en sigtelse for at fornærme politiet.

I lommen på den 21-årige fandt betjentene noget hash og flere tusinde kroner i kontanter, og det fik politiet til at ransage den unge mands lejlighed i Risskov.

Her lå der både skunk, hash, salgsposer, digitalvægte og flere tusinde kroner i kontanter. Både stoffer, udstyr og penge blev beslaglagt, og den 21-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Liveblog: Sådan fordeler smittetilfældene sig i Aarhus 

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce