Annonce
Aarhus

Natholdet har modtaget Stiftens kop

Sådan ser Stiftens venskabskop ud - den frister nu en tilværelse hos Natholdet i København. Vi afventer ankomsten af Natholdets krus i Århus. Foto: Kim Haugaard

Anders Breinholt har nu modtaget den fine kaffekop fra stiften.dk og er efter sigende duperet over den århusianske interesse

Annonce

For nogle dage siden sendte stiften.dk en kaffekop samt underkop af sted til tv-programmet Natholdet på TV2 med Anders Breinholt ved roret. Det skete som led i programmets mediestunt Cup Swap, som er en slags bytteleg med krus og kopper, der skal gøre Natholdets krus berømt.

MERE OM NATHOLDETS CUP SWAP HER.

Stiften.dk erfarer nu, at Anders Breinholt og Co. har modtaget gaven samt til stor glæde observeret, at byens avis har omtalt Natholdets Cup Swap i flere artikler. Stiften.dk venter derfor i spænding på at modtage Natholdets krus, så vi kan gøre vores til, at kruset bliver endnu mere berømt.

LÆS OGSÅ: Hvordan bliver kaffekoppen spottet?

Natholdet kan blandt andet se frem til eksponering på Århus Stiftstidendes lysavis på Banegårdspladsen i Århus samt til Byens Bedste Award show på Train på tirsdag, når kruset ankommer til Smilets by.

Vi glæder os til at modtage det.

LÆS OGSÅ: Følg stiften.dk's krusbytteri her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester er foruroliget over coronaudvikling i Aarhus: Alle unge bør testes

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce