Annonce
Aarhus

Nattestøj over Aarhus: Politi får flystøtte i opklaringen af bilbrande

De seneste dage har der været nattestøj over Aarhus. Det kan fortsætte, fordi politiet får assistance i luften i opklaringen af de mange bilbrande. Arkivfoto: Kim Haugaard
Østjyllands Politi har skruet op indsatsen mod bilbrandene i Aarhus. Derfor har der de seneste dage været larm over byen i nattetimerne, fordi man har indkaldt luftstøtte.

AARHUS: Flere borgere har de seneste par dage rettet henvendelse til Østjyllands Politi for at få at vide, hvad det er for en høj larm, der har ramt luftrummet over Aarhus, primært i aften- og nattetimerne.

Svaret skal findes i de mange bilbrande, som de seneste uger har ramt flere steder i Aarhus.

Østjyllands Politi har nemlig skruet op for indsatsen mod det massive omfang af bilbrande, og derfor får man i øjeblikket assistance fra luften.

- Stigningen af bilbrande har gjort, at vi har sat massivt ind. Både i luften og på landjorden. Vi vil gerne have flere øjne på, og derfor har vi fået assistance i luften, siger politiinspektør Brian Voss Olsen, der ikke kan fortælle nærmere om, hvilken slags luftstøtte, der er tale om.

Han fortæller, at det ikke kan afvises, at man også i den kommende tid vil få flystøtte som et led i indsatsen, og Østjyllands Politi beklager derfor, hvis det kan være til gene for byens borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce