Annonce
Mad

Naturvin og socialt mødested: Café og vinbar på vej på Sydhavnen

Christine Kastberg Andersen og Sara Bang står bag den nye naturvinbar i og omkring en container på Sydhavnen. foto: Bedre Dage
En bæredygtig naturvinbar åbner i weekenden ved Kulbroen.
Annonce

AARHUS: En container med terrasser og udemiljø. Det er rammen om en ny café og naturvinbar, der åbner ved Kulbroen på Sydhavnen

Bag vinbaren står Christine Kastberg Andersen og Sara Bang, og navnet Bedre Dage symboliserer de to kvinders visioner.

- Vi ønsker at skabe et getaway i byen med fokus på bæredygtighed, hvor al mad og drikke peger frem mod en bedre fremtid. Og så vil vores gæster altid kunne finde bedre dage hos os med god stemning, fællesskab og en anderledes og grøn oase, siger Christine Kastberg Andersen i en pressemeddelelse.

Bæredygtighed er i fokus omkrng alle elementer i den nye café, lige fra inventar til naturvin i glasset. Foto: Bedre Dage
Annonce

Nu og i fremtiden

Alt i baren, for eksempel vin, mad og inventar, er centreret om bæredygtighed og om at skabe gode, sociale oplevelser for gæsterne.

- Vi har med Kulbroen altid forsøgt at skabe eksempler på, hvad Sydhavnen kan blive i fremtiden, og det håber vi at gøre endnu en gang med den nye vinbar og café, siger Marc Sejr Eggen fra Kulbroens Venner, en initiativgruppe for udviklingen af sydhavnsområdet.

Bedre Dages åbningsfest foregår 1. og 2. juni med blandt andet vegetarhotdogs, naturvin og forskellige, lokale musikalske indslag.

Efter weekenden vil Bedre Dage holde åbent hver fredag til søndag og være vært for forskellige aktiviteter på Kalkværksvej 5G.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Frosten stoppede igen letbanen: Trods varsler fra DMI fik kulden frit spil

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

AGF For abonnenter

Kommentar: Sportschefen er smuttet, men det betyder ikke, at AGF skal trække håndbremsen

Annonce