Annonce
Mad

Naturvin og socialt mødested: Café og vinbar på vej på Sydhavnen

Christine Kastberg Andersen og Sara Bang står bag den nye naturvinbar i og omkring en container på Sydhavnen. foto: Bedre Dage
En bæredygtig naturvinbar åbner i weekenden ved Kulbroen.

AARHUS: En container med terrasser og udemiljø. Det er rammen om en ny café og naturvinbar, der åbner ved Kulbroen på Sydhavnen

Bag vinbaren står Christine Kastberg Andersen og Sara Bang, og navnet Bedre Dage symboliserer de to kvinders visioner.

- Vi ønsker at skabe et getaway i byen med fokus på bæredygtighed, hvor al mad og drikke peger frem mod en bedre fremtid. Og så vil vores gæster altid kunne finde bedre dage hos os med god stemning, fællesskab og en anderledes og grøn oase, siger Christine Kastberg Andersen i en pressemeddelelse.

Annonce
Bæredygtighed er i fokus omkrng alle elementer i den nye café, lige fra inventar til naturvin i glasset. Foto: Bedre Dage

Nu og i fremtiden

Alt i baren, for eksempel vin, mad og inventar, er centreret om bæredygtighed og om at skabe gode, sociale oplevelser for gæsterne.

- Vi har med Kulbroen altid forsøgt at skabe eksempler på, hvad Sydhavnen kan blive i fremtiden, og det håber vi at gøre endnu en gang med den nye vinbar og café, siger Marc Sejr Eggen fra Kulbroens Venner, en initiativgruppe for udviklingen af sydhavnsområdet.

Bedre Dages åbningsfest foregår 1. og 2. juni med blandt andet vegetarhotdogs, naturvin og forskellige, lokale musikalske indslag.

Efter weekenden vil Bedre Dage holde åbent hver fredag til søndag og være vært for forskellige aktiviteter på Kalkværksvej 5G.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tryghed er en af varerne på hylden

Danmark For abonnenter

Johns kæbe var blød som bølgepap efter strålebehandlinger: - Den ville smuldre væk uden tandbehandlinger

112 For abonnenter

Spark, slag og knivstik mens offer lå ned: Fem gerningsmænd på fri fod

Annonce