Annonce
Debat

Nej til broen over Kattegat: Vi plastrer kloden til i asfalt, så den ikke kan ånde

"Hvis menneskeheden og kloden skal overleve, skal der en holdningsændring til. Det dur ikke med, at en kattegatforbindelse er godt for erhvervslivet og godt for konkurencen - det er en vej, der ingen ende vil have", skriver Flemming Frederiksen. Arkivfoto: Helle Køhler Holm

DEBAT: Mere og mere af kloden klistres til med asfalt og beton, vi ser det omkring storbyer og mellem disse, vi ser natur blive fortrængt, vi ser, at klimaet får større og mere påvirkning på levevis på hav og land. Vi ser og hører videnskaben råbe vagt i gevær.

Vi ser, at kapitalinteresser ønsker at fortsætte denne ødelæggelse bakket op af en kattegatkomité, borgmestre og diverse politikere på Christiansborg, som fortsætter med at lukke kloden inde i asfalt og beton, så den ikke kan ånde. Man prøver med skovrejsning - vigtigt! - men som plaster på såret.


Derfor skal en kattegatforbindelse stoppes nu. Kloden har snart ikke flere ressourcer og kan ikke ånde.


Hvis menneskeheden og kloden skal overleve, skal der en holdningsændring til. Det dur ikke med, at en kattegatforbindelse er godt for erhvervslivet og godt for konkurencen - det er en vej, der ingen ende vil have.

Jeg vil ikke komme yderligere ind på den generelle folkesundhed andet end, at det er bevist, at denne hæsblæsende udvikling ikke er sund på flere parameter.

Derfor skal en kattegatforbindelse stoppes nu. Kloden har snart ikke flere ressourcer og kan ikke ånde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Debat

Marselistunnelen - en nødvendighed?

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce