Annonce
Navne

Nekrolog: En munter og aktiv mand i Rodskov

Erik Sørensen, Rodskov, er død, 88 år. Privatfoto
Annonce

Mindeord: På vegne af Rodskov Petanque har Hans Urbak sendt disse mindeord om Erik Sørensen, Rodskov, der er død, 88 år:

Vores kære Erik Sørensen sov ind mandag 15. februar.

Erik var ved landbruget og gartneriet hele sit liv. Kendetegnende for alt, hvad Erik deltog i, var det altid over en længere årrække. Han var stort set hele sit liv medlem af Rodskov Gymnastik Forening, hvor han spillede håndbold, gik til folkedans, gymnastik, badminton og i snart 30 år også spillede petanque.

Han var også været meget aktiv inden for dilettant både i Rodskov og Rønde. Udover RGF var Erik også været med i andre bestyrelser bandt andet brugsen og beboerforeningen, og han var en periode formand for Rodskov-Eskerod Vandværk.

I Rodskov Petanque kendte vi Erik som en meget afholdt og dygtig petanquespiller, der hjemført flere mesterskaber til klubben. Billedet er fra DGI’s forårsturnering, hvor Erik var med til at vinde A-rækken.

Han var var også en person, der altid meldte sig, når der skulle arbejdes med baner med mere. Derudover var han også sponsor for Rodskov Petanque.

Eriks smil lyste op overalt, han var venlig, varm, mild, sjov, rar og godheden selv, samtidig med at han mestrede den svære balancekunst at se knivskarpt på tingene. Hans positive sind og livssyn og ikke mindst hans gode humør skinnede igennem, hver eneste gang vi var sammen til petanque eller privat. Han var forelsket i livet og troede på det indtil det sidste.

I denne svære stund går vores tanker til Eriks familie.

Æret være Erik Sørensens minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Dagens corona-tal: Smittetallet stiger, men det ser stadig fornuftigt ud

AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Navne

Jubilæum: 25 år med Tanzania i blodet

Annonce