Annonce
Navne

Nekrolog: Et trofast, loyalt og varmt menneske

Smed Christian Brøgger Holm, Hvolbæk, tidl. Aarhus, er død, 68 år. Privatfoto
Annonce

Nekrolog: Inge M. Brøgger, Aalborg, har sendt følgende nekrolog om sin bror, smed Christian Brøgger Holm, Hvolbæk, tidl. Aarhus, der er død, 68 år:

Han blev født døv i 1952. Skolegangen fik han langt fra hjemmet, på Fredericia Døveskole og efterfølgende to år i Nyborg.

I 1970 flyttede han til Aarhus, hvor han fik uddannelse som klejnsmed hos Frestor Maskinfabrik i Højbjerg. Den teoretiske del gennemførte han også på teknisk skole i Aarhus ved hjælp af en døvetolk. Efter endt uddannelse fik han ansættelse samme sted. Senere fik han ansættelse hos Lapp i Skanderborg, og de sidste 23 år arbejdede han som smed ved Meinertz A/S.

Gennem et langt arbejdsliv var han stort set den eneste døve på sin arbejdsplads. Christian Brøgger Holm havde tilknytning til Døveforeningen i Aarhus, deltog i socialt samvær i Døvehuset, større arrangementer og udenlandsrejser. Han var aktiv i de døves sportsliv som bl.a. fodboldspiller i Aros igennem 30 år, og i en årrække deltog han i bestyrelsesarbejdet som kasserer.

Christian Brøgger Holm købte i 1986 hus lidt uden for Skanderborg, omgivet af smuk natur. Han var et udpræget naturmenneske, han hørte ikke naturen, men den gav ham rige indtryk, oplevet gennem opmærksomme øjne.

Han var et trofast, loyalt og varmt menneske med lune og var smilende og imødekommende. Han var god til at se muligheder og tog gerne en ny udfordring op. Som sådan var han meget afholdt både på sin arbejdsplads og privat i sin familie og blandt venner.

Han efterlader en voksen datter, tre ældre søstre og en kæreste gennem 19 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Dagens corona-tal: Smittetallet stiger, men det ser stadig fornuftigt ud

AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Navne

Jubilæum: 25 år med Tanzania i blodet

Annonce