Annonce
Livsstil

Nesprosso Vertuo Plus er kapselkvalitet i kæmpe kopper

Et helt nyt kapselsystem med stregkode og centrifugering forlænger hyggen, når man brygger kaffe med Nespresso.

Danskerne er kendt for at hygge - og gerne med en god kop kaffe. Men Nespresso har indtil for nylig kun leveret en kort form for hygge med sine meget små kapsler, der efterlod en bundsjat sort espresso i koppen.

En kort fornøjelse efter min smag.

Med Vertuo Plus ændrer Nespresso på det. De små kapsler er skiftet ud med 25 smagsvarianter i store kapsler. Det nye system kan nu levere fem kopstørrelser: alt fra den lille espresso på 40 milliliter til et kæmpe krus kaffe på 414 milliliter. Og du skal ikke engang selv styre, hvor meget vand der skal i hver kapsel.

Et tryk på låget af maskinen får det til at køre automatisk op, skubber den forrige, brugte kapsel ned i et rum bagpå og åbenbarer det lille hul, hvor kapslen skal placeres. Når låget er gledet ned igen, og startknappen trykket, bliver kapslens stregkode læst. Ud fra den ved maskinen, hvor meget vand der skal i. Smart.

Annonce

Om anmeldelsen

Produkterne vi anmelder i Jysk Fynske Medier er udlånt af virksomheden bag produktet.Vi tester og anmelder altid objektivt, uden virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Nespresso tilbyder 25 forskellige slags smagsvarianter med hver deres stregkode. Pr-foto

En eksklusiv oplevelse

Sammenlignet med de fleste andre kapselmaskiner er det en langt større nydelse at bruge Nespresso Vertuo Plus. Byggekvaliteten er i top, og automatikken får oplevelsen til at føles eksklusiv. Det samme med lyden fra maskinen, der stille summer, mens en speciel centrifugering drejer kapslen med op til 7000 omdrejninger i minuttet og sender kaffen ned i koppen med et tykt lag crema på toppen.

Det er bare noget andet end den sprutten, som flere andre maskiner leverer.

Mit klimabevidste hjerte kan dog godt hoppe lidt, når jeg skal tømme rummet med de mange aluminiumskapsler ned i skraldespanden. Kapsler, som desuden er lidt dyrere end de gamle små til en pris på mellem 3,99 kroner og 5,89 kroner pr. styk.

Nespresso tilbyder, at man kan returnere kapslerne efter brug, men jeg tvivler på, at mange gør det.

God, stærk kop kaffe

Selve kaffen - fra de adskillige smagsvarianter, vi prøvede - er rigtig god og fyldig. Især hvis du er til en stærk kop. Personligt savner jeg nogle af de mælkevarianter, som man kan få til for eksempel en Dolce Gusto, og mine børn savner den varme chokolade.

Men oplevelsen og kaffesmagen gør, at hvis man ikke vil lægge flere tusinde kroner for en rigtig espressomaskine, er Nespresso Vertuo Plus et rigtig godt bud.

Ikke mindst fordi prisen nu nogle steder er nede på lidt over 1000 kroner.

Pris og tilgængelighed: Nespresso Vertuo Plus koster 1099 kroner og fås i farverne sort og sølv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ansat på Aarhus Universitetshospital er smittet med coronavirus: 30 personer sættes i karantæne

AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

Aarhus For abonnenter

Åh nej: Susanne havde lige købt kolonihavehus - så kom vandet

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce