Annonce
Østjylland

Netto bygger om: Lukker butikken i to måneder

Det varer et par måneder, før butikken på Rådhusgade åbner igen. Foto: Hans Jørgensen
Det gule bliver tonet ned og spotvarerne kommer til at fylde mindre, når en ny forretning åbner i slutningen af august.

Odder: I lørdags lukkede Netto sin butik på Rådhusgade. I løbet af de næste par måneder skal forretningen renoveres og bygges om, så den er klar til at åbne igen 28. august.

Til den tid vil det første, man møder, når man går indenfor, være en frugt- og grøntafdeling, hvor der også er kød og conveniencevarer, som er madvarer, der er hurtige at tilberede. Hvis kunderne vil købe ind til aftensmaden, så kan de gøre det uden at trave hele butikken igennem.

- Der er lavet en strategi om, at inden for de næste fem år skal alle vores butikker i Danmark renoveres. Heldigvis har vi fået lov at være en af de første i Jylland. Vores nye butikker i Vericenteret i Risskov og i Varde åbnede for nylig, siger distrikschef Sebastian Vinther.

Netto kalder det selv 3.0 konceptet, og den første butik med det nye koncept ligger på Amager og blev taget i brug for et år siden.

Vi går lidt væk fra det gule, så man vil ikke opleve det samme gule indtryk, som man får i de gamle butikker.

Sebastian Vinther, distriktschef

Skandinavisk stil

- Det er en helt anden indretning i en anden stil. Vi går lidt væk fra det gule, så man vil ikke opleve det samme gule indtryk, som man får i de gamle butikker. Indretningen bliver mere skandinavisk med træbeklædning og andre farver på de forskellige skilte. Og så er der lidt mere fokus på convenience; frugt og grønt og ferskvarer er også mere i fokus, siger distrikschefen.

Desuden forsvinder kædens spotvarer fra de særlige øer, de bebor i dag.

- De bliver placeret tættere på de varer, de ligner, så man vil ikke opleve, at de fylder helt så meget. Alle kølere skal skiftes ud, og der kommer en anden indgang til flaskeindleveringen. Flaskerummet bliver inddraget til salgsareal, så forretningen bliver lidt større. Vores butikschef Pia Møller Laursen og souschef Martin Storm-Madsen glæder sig allerede. De skal både være lidt i vores anden butik i Odder (i Venneslaparken, red.) og hjælpe i Skanderborg, når der er festival. Og så skal de holde noget ferie. Når vi åbner igen, bliver det med de samme folk, siger Sebastian Vinther.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce