Annonce
Erhverv

Netto skruer op i Aarhus: Ny butik åbner i Viby - en anden totalrenoveres

Nettos ansatte har også fået nyt design på deres tøj. I det hele får butikkerne et ansigtsløft. Foto: Scanpix
Netto satser stort med nye butiksåbninger og renovering af gamle butikker. Blandt andet totalrenoveres Netto på Korshøjen i Vejlby-Risskov.

AARHUS: Netto-butikkerne griber om sig på landsplan. Således også i Aarhus, hvor der åbner en ny butik på Vilhelm Becks Vej i Viby i det udraderede, tidligere butikscenter på vejen.

Det er en nybygget butik, som er skudt op de seneste måneder på Vilhelm Becks Vej, og den åbner inden årets udgang. Netto på Korshøjen, der ligger ud til Nordlandsvej, bliver liggende, men bliver totalrenoveret, oplyser Salling Group, der står bag Netto, til Stiften.

Dermed fortsætter Netto investeringerne i det ny butikskoncept, som giver de "gamle" Nettoer et ansigtsløft. Hen over efteråret vil cirka 30 butikker på landsplan blive omdannet. 80 af landets godt 500 Netto-butikker er så blevet renoveret i år, hvilket svarer til en investering på mere end en milliard kroner. Samtlige butikker skal have det nye look med ny indretning, farver, musik og nyt design på medarbejdernes tøj.

– Vi vil gerne lave fremtidens discountbutikker, der i højere grad passer til tiden og kundernes aktuelle ønsker og prioriteringer. Kernen i vores koncept er stadig det, vores kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men vi vil gerne gøre butikkerne mere indbydende og indkøbsoplevelsen bedre, og vi er meget glade for modtagelsen af de første 30 nye butikker, vi har åbnet, fortæller Braw Bakir, der er salgsdirektør for Netto Danmark.

Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles til det nye koncept, oplyser Salling Group.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Kultur

To gange L.O.C. på hjemmebane

Annonce