Annonce
Erhverv

Netto skruer op i Aarhus: Ny butik åbner i Viby - en anden totalrenoveres

Nettos ansatte har også fået nyt design på deres tøj. I det hele får butikkerne et ansigtsløft. Foto: Scanpix
Netto satser stort med nye butiksåbninger og renovering af gamle butikker. Blandt andet totalrenoveres Netto på Korshøjen i Vejlby-Risskov.

AARHUS: Netto-butikkerne griber om sig på landsplan. Således også i Aarhus, hvor der åbner en ny butik på Vilhelm Becks Vej i Viby i det udraderede, tidligere butikscenter på vejen.

Det er en nybygget butik, som er skudt op de seneste måneder på Vilhelm Becks Vej, og den åbner inden årets udgang. Netto på Korshøjen, der ligger ud til Nordlandsvej, bliver liggende, men bliver totalrenoveret, oplyser Salling Group, der står bag Netto, til Stiften.

Dermed fortsætter Netto investeringerne i det ny butikskoncept, som giver de "gamle" Nettoer et ansigtsløft. Hen over efteråret vil cirka 30 butikker på landsplan blive omdannet. 80 af landets godt 500 Netto-butikker er så blevet renoveret i år, hvilket svarer til en investering på mere end en milliard kroner. Samtlige butikker skal have det nye look med ny indretning, farver, musik og nyt design på medarbejdernes tøj.

– Vi vil gerne lave fremtidens discountbutikker, der i højere grad passer til tiden og kundernes aktuelle ønsker og prioriteringer. Kernen i vores koncept er stadig det, vores kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men vi vil gerne gøre butikkerne mere indbydende og indkøbsoplevelsen bedre, og vi er meget glade for modtagelsen af de første 30 nye butikker, vi har åbnet, fortæller Braw Bakir, der er salgsdirektør for Netto Danmark.

Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles til det nye koncept, oplyser Salling Group.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Annonce