Annonce
Sport

Nicolai Iversen bliver træner i Lystrup

Nicolai Iversen med ungdomsafdelingen i basketafdelingen i Lystrup IF - også kaldet Lystrup Lions. Pressefoto

BASKETBALL: Nicolai Iversen, der for nylig annoncerede at han stopper sin aktive karriere som basketballspiller, forlader ikke sporten helt.

Fremover skal den 38-årige være cheftræner i Lystrup IFs ungdomsafdeling, Lystrup Lions. Her lyder opgaven på at udvikle klubbens børne og -ungdomshold.

- Efter 20 år som aktiv spiller på højt niveau glæder jeg mig til at bruge mine erfaringer i en mindre men ambitiøs basketklub. Sammen med folkene i og omkring klubben ser jeg frem til at skabe udvikling både på banen og uden for, hvor der er tanker om spændende tiltag, siger Nicolai Iversen, der sluttede sin karriere i Bakken Bears.

Hos Lystrup Lions afløser Nicolai Iversen klubbens hidtidige cheftræner, amerikanske Al Benett Jr., der ønskede at fratræde ved udgangen af denne sæson.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes for os at lave en aftale med Nicolai, der bliver et meget stort aktiv i den fortsatte udvikling af vores klub. Han kommer med kæmpe erfaringer fra basketball, som vores spillere i alle aldre samt øvrige trænerteam kan trække på. Lystrup Lions er en breddeklub i dansk basket, men vi har ambitioner om både at udvikle den enkelte spiller, vores hold samt klubben, siger formand i Lystrup IFs basketballafdeling, Jesper Olesen.

Nicolai Iversen nåede 443 kampe for Bakken Bears. Han vandt otte DM-titler, var anfører for det danske landshold og spillede mange år i udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Oversavede jagtgeværer og skarpladt revolver: Ny varetægtsfængsling i sagen

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce