Annonce
Sport

Nicolai Iversen bliver træner i Lystrup

Nicolai Iversen med ungdomsafdelingen i basketafdelingen i Lystrup IF - også kaldet Lystrup Lions. Pressefoto

BASKETBALL: Nicolai Iversen, der for nylig annoncerede at han stopper sin aktive karriere som basketballspiller, forlader ikke sporten helt.

Fremover skal den 38-årige være cheftræner i Lystrup IFs ungdomsafdeling, Lystrup Lions. Her lyder opgaven på at udvikle klubbens børne og -ungdomshold.

- Efter 20 år som aktiv spiller på højt niveau glæder jeg mig til at bruge mine erfaringer i en mindre men ambitiøs basketklub. Sammen med folkene i og omkring klubben ser jeg frem til at skabe udvikling både på banen og uden for, hvor der er tanker om spændende tiltag, siger Nicolai Iversen, der sluttede sin karriere i Bakken Bears.

Hos Lystrup Lions afløser Nicolai Iversen klubbens hidtidige cheftræner, amerikanske Al Benett Jr., der ønskede at fratræde ved udgangen af denne sæson.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes for os at lave en aftale med Nicolai, der bliver et meget stort aktiv i den fortsatte udvikling af vores klub. Han kommer med kæmpe erfaringer fra basketball, som vores spillere i alle aldre samt øvrige trænerteam kan trække på. Lystrup Lions er en breddeklub i dansk basket, men vi har ambitioner om både at udvikle den enkelte spiller, vores hold samt klubben, siger formand i Lystrup IFs basketballafdeling, Jesper Olesen.

Nicolai Iversen nåede 443 kampe for Bakken Bears. Han vandt otte DM-titler, var anfører for det danske landshold og spillede mange år i udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Malerfirma hyrede coach til at hjælpe sig gennem fusion: - Vi stod jo med 38 medarbejdere, der havde 38 forskellige måder at gøre tingene på

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Annonce