Annonce
AGF

Nicolai Poulsen: Hvis vi smider det nu, går det over i historien

AGF's Nicolai Poulsen efter kampen i 3F Superligakampen mellem AGF og Randers FC på Ceres Park i Aarhus. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
AGFs midtbaneslider, Nicolai Poulsen, var en glad mand efter 1-1 mod Randers, selvom århusianerne endnu en gang måtte gå fra banen uden at kunne slå kronjyderne.
Annonce

FODBOLD: Glade, lettede AGF-spillere.

Det er ellers sjældent, man ser det, når der lige er delt i porten med Randers FC.

Men efter torsdagens 1-1, sikret på en overtids-udligning af Patrick Mortensen, var århusianerne ovenpå.

- Vi får klart det næstbedste, når nu vi igen ikke formår at vinde over Randers. Det føles faktisk lidt som en sejr, når vi scorer inde i overtiden, og fordi det jo kan vise sig som et vitalt point i forhold til at komme i top seks, lød det fra Nicolai Poulsen.

- Vi går selvfølgelig altid efter at vinde kampene, det gjorde vi også i dag (torsdag, red.), og vi presser rigtig godt på til sidst, så jeg synes også, at det er fortjent. Det var ikke poleret fodboldspil, men vi kommer trods alt frem til mange muligheder, synes jeg.

AGF har nu med to kampe tilbage af grundspillet seks point ned til Randers på syvendepladsen, og med en klart bedre målscore ligner det en billet til mesterskabsslutspillet.

- Hvis vi smider den her, går det over historien. Det må ikke ske, kom det fra Poulsen.

Var følelsen inde på banen, at I havde et fysisk overtag inde på banen til sidst?

- Det synes jeg egentlig, og det kunne man vel også se. Det er klart, når man som hold er nede med et mål, vil man altid presse på til sidst, men jeg følte, at vi virkede i bedst forfatning derinde. Det var svært, det er det altid, når man kommer bagud mod Randers, men vi kløede på, og fik et resultat, vi kan bruge, sagde AGFeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester til rådmand: Træk selv fogedforbud tilbage i plejesag

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Annonce