Annonce
AGF

Nicolai Poulsen: Viktor Fischer er en lille pige

Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen giver rødt kort til AGF's Nicolai Poulsen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Udviste Nicolai Poilsen langede hårdt ud Viktor Fischer efter 0-1-nederlaget. FCKeren svarede ved at kalde Poulsen for uinteressant.

FODBOLD: Nicolai Poulsen var i den grad i vælten søndag mod FC København.

To gule kort sendte AGF-profilen fra banen med en halv time tilbage af opgøret, og det var han efterfølgende alt andet end tilfreds med.

Han rystede på hovedet af begge advarsler fra dommer Mads Kristoffer-Kristoffersens hånd. Frisparket, der førte til kort nummer to først.

Annonce

- Jeg synes, at det er hårdt dømt. Jeg kommer først på bolden, og har egentlig ikke i sinde at ramme Viktor Fischer. Jeg tror næsten ikke, at jeg rammer ham, måske snitter jeg ham, og så ligger han og skriger som den lille pige, han nu er. At dommeren så skynder at tage sig til lommen og give mig mit andet gule kort, synes jeg, er tyndt, kom det fra Nicolai Poulsen.

En udmelding FCK-spilleren ikke havde meget tilovers for:

- Nicolai Poulsen kan ikke håndtere at spille mod spillere, der er større og bedre end ham selv. Han er ikke interessant for mig, lød det kontant fra Fischer.

- Jeg er fuldstændig ligeglad, hvad han siger. Fuldstændig. Han bliver jo spillet ud af kampen. Han kunne ikke håndtere det, ligesom resten af AGFerne ikke kunne, sagde Viktor Fischer.


Jeg tror næsten ikke, at jeg rammer ham, måske snitter jeg ham, og så ligger han og skriger som den lille pige, han nu er. At dommeren så skynder at tage sig til lommen og give mig mit andet gule kort, synes jeg, er tyndt

Nicolai Poulsen


Tilbage til Poulsen.

Men du tager jo også en stor risiko ved at gå ned i sådan en tackling, når du har et gult kort i forvejen?

- Det ved jeg ikke, om jeg gør. Jeg går ned i den, fordi jeg tror på, at jeg kan nå bolden først, og det gør jeg også, så jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre af mit ben efterfølgende på så våd en bane. Jeg laver jo ikke en benbrækker på ham eller noget i den retning.

Du er også involveret i noget tumult, inden du får dit første gule kort. Hvad sker der?

- Jeg føler, at jeg spiller situationen færdig med Daramy. Jeg går efter bolden, og de hidser sig helt vildt op. Jeg får ikke gult kort for det, der sker med Daramy, men fordi, jeg er er i en konfrontation med Zanka bagefter. Det fortæller dommeren. Jeg er ikke i nogen konfrontation. Jeg bliver skubbet væk af ham. En latterlig advarsel.

Føler du dig forfulgt, fordi du er den spiller, du er?

- Nej, det gør jeg ikke, men jeg føler godt nok ikke, at der skal meget til at få gult kort i dag. Jeg synes, at der er mange ting i kampen, som dommeren sagtens kunne have håndteret bedre, end han gjorde. Men det gik begge veje.

- Det starter tidligt, og der bliver hurtigt et ret ond stemning inde på banen. Det kommer efter straffesparket. Der var masser af frispark og gule kort. Det var bare en grim fodboldkamp.

Føler du, at du har svigtet holdet, når du bliver smidt fra banen med en halv time igen?

- Ja, det vil jeg altid føle, når jeg får rødt kort. Jeg tager ansvaret på mig. Nu får de også en udvisning, så der er lige mange på banen til sidst, men jeg ville da ønske, at jeg ikke havde fået de to gule kort. Det hjalp ikke holdet, sagde Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Annonce