Annonce
Navne

Niko Grünfeld - 40 år

Den grønne farve fra naturen har altid været en inspirationskilde og en tiltrækning for Niko Grünfeld, Valby, der er Alternativets østjyske spidskandidat til folketinget.

Han trådte sin barnesko i Dybbøl, hvor man ofte fandt ham i skoven med sin hest, på havet eller på fodboldbanen.

Annonce

Som 18-årig tog han på en fjeld- og naturhøjskole med fokus på at opleve og være i naturen. Herefter flyttede den fodboldglade unge mand til Randers for at læse på Sportsakademiet. Undervejs var han et smut i England, hvor han var ansat i fodboldklubben Swindon Town som pr-koordinator. Efterfølgende vendte Niko Grünfeld tilbage til Aarhus, til AGF, som pr- og forretningskonsulent med fokus på at udvikle det lokale samarbejde med erhvervslivet og sponsorerne.

Efter tre år i AGF Fodbold kom han til Kaospiloterne, hvor han både underviste de studerende i ledelse og coaching og løftede opgaver for konsulentafdelingen. I denne periode færdiggjorde han en HD i organisation og ledelse på Handelshøjskolen i Aarhus. Han tog ligeledes et to-årigt uddannelsesforløb i coaching fra skolen The Coaching Training Institute i USA og er i dag certificeret coach.

I 2006 stiftede han konsulent- og uddannelsesvirksomheden What is pink? Navnet har givet anledning til mange spørgsmål på vejen, og det er netop kernen i navnet. At stille spørgsmål til livet og få folk til at reflektere. Han er desuden mindfulness-lærer og underviser læger, sygeplejersker m.fl. og patientgrupper i nærværstræning og den vanskelige samtale.

I 2008 flyttede han både sin nystiftede familie og virksomhed til Valby. Familien tæller nu tre sønner ogkæresten Marie.

Niko Grünfeld stiftede i 2013 sammen med bl.a. Uffe Elbæk partiet Alternativet og har lige siden været medlem af hovedbestyrelsen og er nu spidskandidat i Østjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce