x
Annonce
Sport

Nikolaj Jacobsen-erstatning får sparket i tysk storklub

Antonio Bronic/Reuters
Kristjan Andresson, der i sommer overtog jobbet som cheftræner i Rhein-Neckar Löwen, er blevet fyret.

Kristjan Andresson er ikke længere cheftræner for Rhein-Neckar Löwen i den bedste tyske håndboldliga.

Annonce

Storklubben skriver lørdag på sin hjemmeside, at den har stoppet samarbejdet med islændingen med øjeblikkelig virkning.

Klubbens administrerende direktør, Jennifer Kettemann, siger, at fyringen skyldes den dårlige periode, som holdet har været inde i.

- Vi er kede af at måtte tage dette skridt, men vi finder det nødvendigt at give vores hold en ny drivkraft resten af denne sæson, siger hun til hjemmesiden.

Rhein-Neckar Löwen ligger i øjeblikket nummer seks i Bundesligaen med 30 point for 23 kampe. Holdet har blot vundet en enkelt af de seneste fem kampe i ligaen.

Den 38-årige islænding overtog sidste sommer jobbet fra den danske landstræner Nikolaj Jacobsen, der to gange vandt det tyske mesterskab med klubben i 2016 og 2017.

Andresson havde en treårig kontrakt med Rhein Neckar Löwen.

Han har siden 2016 været landstræner for det svenske herrelandshold, som han har kontrakt med til 2020.

Rhein-Neckar Löwen spiller søndag EHF Cup-kamp på udebane mod spanske Cuenca. Her vil assistenttræner Oliver Roggisch overtage ansvaret for holdet.

/ritzau/

Læs nyheden på Rhein-Neckar Löwens hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Aarhus

Folkefesten er nu officielt aflyst: Der bliver ingen fejring af dronningen i år

Annonce