Annonce
Sport

Nikolaj Læsø er efterårets mest effektive ligaspiller

JFMINTERN - Nikolaj Læsø, Århus Håndbold (32). 04.12.2019. Primo Tours Ligaen (Herre Håndbold Ligaen). BSH-Århus Håndbold. Foto: Ole Nielsen.

HÅNDBOLD: Vanen tro har Dansk Håndbold Forbund sat navn på efterårets hold i herrernes liga. Et hold, der er sammensat ud fra deres score i det statistiske begreb ”Most Effective Player”, der bliver lavet ud fra statistiksystemet i ligaen.

Mest effektive spiller i dette efterår er uden sammenligning Århus Håndbolds Nikolaj Læsø, der har spillet sig til et samlet antal MEP-point på 67,54 og sikrer ham en plads på holdet som playmaker.

I de første 17 runder har Nikolaj Læsø scoret 115 mål, hvilket gør ham til topscorer i ligaen. Læsø er også blevet en del af Håndboldforbundets nye udviklingstrup, hvor man i første omgang har udtaget seks potentielle A-landsholdsspillere, som blandt andet modtager ekstra vejledning i ernæring, træning og sportspsykologi.

Det nuværende EM må Læsø dog se fra skærmen herhjemme i Aarhus. To af de syv spillere på efterårets hold er dog taget med landsholdet til Sverige. Det drejer sig om Aalborg Håndbolds Magnus Saugstrup og TTH Holstebro Magnus Bramming. Bjerringbro-Silkeborgs Nikolaj Øris Nielsen var også en del af de sidste 19, men blev sorteret fra kort før EM-slutrunden begyndte.

Efterårets hold

Hele Efterårets Hold i herreligaen er:

Målvogter: Simon Gade, TTH Holstebro 22,54 MEP

Venstre fløj: Magnus Bramming, TTH Holstebro 52,58 MEP

Venstre back: Lasse Kjær Møller, GOG 63,35 MEP

Playmaker: Nikolaj Læsø, Århus Håndbold 67,54 MEP

Højre back: Nikolaj Øris Nielsen, Bjerringbro-Silkeborg 49,53 MEP

Højre fløj: Andreas Flodman, KIF Kolding 55,93 MEP

Stregspiller: Magnus Saugstrup, Aalborg Håndbold 43,21 MEP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Hvad blev der af Sculpture by the Sea? Aros-direktør drømmer om igen at vise strandkunst

Alarm 112

Politiet blev snydt af bilentusiaster: Kørte ræs i industrikvarter

Annonce