Annonce
Østjylland

Nils Borring genvalgt som spidskandidat

<p>Borgmester Nils Borring kan glæde sig over to kongelige besøg i sin tid som borgmester. På billedet modtager han drronning Margrethe i Hinnerup. Arkivfoto: Jens Thaysen</p>

Som ventet er borgmester Nils Borring (S) genvalgt som spidskandidat for Socialdemokratiet i Favrskov til kommunalvalget i november 2017.

Annonce
På en ekstra ordinær generalforsamling blev han valgt uden modkandidater, da en kandidat, som et medlem bragte i forslag, ikke ønskede at modtage valg.
Kredsformand Knud Tønder erkender, at valget ikke er nogen stor overraskelse.
»Nils Borring er meget vellidt i vide kredse og havde et særdeles flot personligt valg med 6.351 personlige stemmer ved kommunalvalget i 2013. Han har i hele sin borgmestertid lagt megen vægt på det brede politisk samarbejde om at skabe en velfungerende kommune for borgerne, samtidig med, at der er skabt en sund økonomi,« siger Knud Tønder.
Nils Borring er 57 år og har været borgmester i Favrskov siden 2010 og forud for dette var han medlem af først Hammel Byråd og siden Favrskov Byråd.
»Sammen med et stærkt hold af S-kandidater vil jeg gøre alt for at sikre, at Socialdemokraterne også efter kommunalvalget i november 2017 står i spidsen for Favrskov Kommune. Selv om der er økonomisk udfordringer i årene fremover, så venter en spændende udvikling de kommende år med både flere borgere og en positiv udvikling i erhvervsliv og kommunen som helhed,« siger han.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce