Annonce
Aarhus United

Niveauforskel da Aarhus United tog imod Randers HK: Cheftræner vanvittigt godt tilfreds

Aarhus Uniteds Line Berggren Larsen blev kampens spiller.Arkivfoto: Henning Bagger
Sikker sejr til Aarhus United, der viste klasseforskellen mod Randers HK. Aarhus Uniteds forsvar var en mur og angrebet var flydende, så det var en glad cheftræner efter kampen.
Annonce

HÅNDBOLD: Der var dømt rivalopgør, da Aarhus United onsdag tog imod Randers HK på hjemmebane.

Før kampen startede var en mindre kåringsbonanza, da Aarhus Ultras kårede årets spiller for sidste sæson, der blev afbrudt tidligt. Anfører Emma Mogensen tog den, og blev endda også æresmedlem af Aarhus Ultras. Slutteligt var der også blomster til Julie Pontopidan, der tidligere har spillet for Aarhus.

Så kunne kampen også komme i gang. Det startede tæt, men Aarhus United fik hurtigt slået et hul ned til rivalerne fra Randers HK, der løb panden imod Uniteds mur af et forsvar. Samtidig var norske Line Ellertsen i hopla og drev flere gange gæk med Randers HK forsvaret med hendes to-hånd spil.

- Vi vidste på forhånd, at det ville blive en kamp, hvor vi skulle være tålmodige og koncentrerede i forsvaret. Randers kan hurtigt komme over 10 afleveringer i deres angreb, og det var vi forberedte på. Så jeg er vanvittigt godt tilfreds med holdet, sagde cheftræner for Aarhus United Heine Eriksen.

Annonce

Fuldendt præstation

Anden halvleg blev en lignende forestilling. Aarhus Uniteds forsvar var nærmest uigennemtrængeligt og angrebet kunne stadig få sat bolden i kassen.

Som kampen skred frem stod det tydelig, at Aarhus United ville tage en sikker sejr hjem. Martina Thörn fik sat hånden på meget og Line Berggren var farlig i angrebet. Med ti minutter igen var Aarhus foran med ni mål.


Jeg havde faktisk ikke forventet, at vi ville få så mange point, som vi har fået indtil videre. Jeg havde håbet og troet på, at vores præstationer ville være så gode, som de har, men, at vi også har fået så mange point, er virkelig glædeligt. Jeg synes, vi kan spille med imod ethvert hold i ligaen.

Heine Eriksen


Så kom kampens eneste koncentrationsbesvær for Aarhus, da Randers HK havde en hurtig 6-1 stime. Lige lidt hjalp det, da Aarhus kunne tage sejren sikkert hjem 22-17. Et resultat og en præstation Heine Eriksen var svært glad for.

- Hvis jeg lige lukke øjnene for vores straffekast, som vi får brændt, så var det en fuldendt præstation både i forsvaret og angrebet. Koncentrationen glippede lige en smule til sidst, men det går nok, når resten af præstationen var så god, sagde Heine Eriksen.

Annonce

Uventet sæsonstart

Aarhus United har efter onsdagens sejr syv point fra fem kampe. En fantastisk start på sæsonen, som faktisk overrasker Heine Eriksen en smule.

- Jeg havde faktisk ikke forventet, at vi ville få så mange point, som vi har fået indtil videre. Jeg havde håbet og troet på, at vores præstationer ville være så gode, som de har, men, at vi også har fået så mange point, er virkelig glædeligt. Jeg synes, vi kan spille med imod ethvert hold i ligaen, fortæller han.

Øger det forventningerne til sæsonen?

- Arg. Snak med mig igen til jul, så kan vi måske se på. Vi koncenterer os om at præstere og så er målet stadig at være med i kampen om slutspilspladserne.

Aarhus United spiller næste 22. september på udebane mod København Kvinder.

Håndboldliga

Aarhus United - Randers HK 22-17 (13-7)

Aarhus United: Line Ellertsen 5, Line Berggren Larsen 4, Annika Meyer 3, Sophia Snogdal 3, Marielle Martinsen 2, Cecilie Mørch 2, Charlotte Mikkelsen 1, Frederikke Hedegaard 1, Marie Aamand 1

Randers HK: Mai Kragballe 6, Kristin Thorleifsdóttir 5, 

Udvisninger:  Aarhus United 3, Randers HK 4

Redningsprocenter: Aarhus United - Martina Thörn 37 %. Randers HK - Mathilde Juncker 41 %

Stillingen undervejs: 4-4, 9-6, 13-7, 15-9, 21-12, 22-17

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Sport

Torsdag aften kan en færøsk by eksplodere i jubel - og en århusiansk forsvarsspiller og hans klub er årsagen

Annonce