Annonce
Navne

No Zebra har fået ny bestyrelse

Kædedirektør Mie Krog fra ILVA og CEO i it-forum Midtjylland Bo Sejer Frandsen skal hjælpe No Zebra med at vækste.

Det digitale bureau No Zebra, Åboulevarden, Aarhus, har hentet to nye eksterne kræfter ind i bestyrelsen.

De nye bestyrelsesmedlemmer kommer fra henholdsvis ILVA og it-forum Midtjylland og skal hjælpe No Zebra med at udleve virksomhedens vækststrategi.

»Vores nye bestyrelsesmedlemmer har begge stor erfaring med drift og udvikling af virksomheder, og den viden er værdifuld, når vi skal sparre om ledelse og strategi. Samtidig har Mie Krog kundeindsigt og bureaukendskab, og Bo Sejer Frandsen har beskæftiget sig med it i en lang årrække. Det gør dem særligt værdifulde i vores bestyrelse,« siger Nicholai Hindrichsen, der er CEO hos No Zebra.

Annonce

Mie Krog er kædedirektør i ILVA. Hun har tidligere været global brand ansvarlig hos LEGO samt marketingchef i Bilka og marketingdirektør hos JYSK.

Bo Sejer Frandsen er CEO hos it-forum Midtjylland. Han har blandt andet været direktør i elearning force, Key2know samt symfoni software.

Mie Krog har siddet i bestyrelsen hos blandt andre Bureau List, Altan DK og IDÉMØBLER, mens Bo Sejer Frandsen har været medlem af it-branchens hovedbestyrelse og har siddet i bestyrelsen hos it-forum Midtjylland de sidste 15 år.

Ud over de to nye bestyrelsesmedlemmer består bestyrelsen hos No Zebra af Steen Ejstrup, der er Nordic Director inden for Business Innovation hos Commaxx Nordic, samt Jesper Holm Joensen og Nicholai Hindrichsen, der er stiftere og ledere af No Zebra.

No Zebra er specialister i alle aspekter af digital marketing, herunder e-handel, kreativt design og online markedsføring. Bureauet har 35 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce