Annonce
Aarhus

Noget for enhver pengepung: Prisforskel på næsten 29 mio kroner fra dyreste til billigste bolig

Foto: Lilienhoff/Home

AARHUS: Der er enorm prisforskel på den dyreste og den billigste bolig der i øjeblikket er udbudt til salg i Aarhus Kommune. Helt nøjagtig 28.750.000 kroner er forskellen.

Det viser en opgørelse, som boligsiden.dk har lavet.

Begge adresser ligger syd for midtbyen i Aarhus, men derudover er der ikke mange ligheder mellem de to boliger.

Annonce

Historisk storvilla

Lad os begynder med den dyreste, selvom det også er den som færrest har råd til. 30 mio kroner lyder prisen, men så får køber også en historisk storvilla på 560 etagemeter med beliggenhed i Marseliskvarteret.

- I forbindelse med Landsudstillingen i 1909 opførtes denne imponerende villa efter tegninger af arkitekt Eigil Fischer. I dag præsenterer ejendommen sig med en til stadighed klassisk og gennemført æstetik, der iagttages inde såvel som ude, hedder det i salgsopstillingen.

Foto: Lilienhoff

Ejendommen har gennemgået en altomfattende renovering mellem 2017 og 2019.

Annonce

I den billige ende

Nu er det som skrevet de færreste, der har 30 mio kroner til rådighed til boligkøb. Men der er stadig mulighed for at blive boligejer i Aarhus Kommune. For 1.250.000 kroner - hvilket er 250.000 kroner billigere end udbetalingen til boligen i Marseliskvarteret - er det muligt at erhverve sig en 147 kvadratmeter bolig på Østergårdsvej i Ask udenfor Solbjerg.

Foto: Home

- Et godt tilbud til førstegangskøberen eller den kreative håndværker. Denne ejendom er det oplagte køb for jer som søger en familievilla med nem mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen, hedder det i salgsopstillingen.

Dyreste bolig i hele Danmark er på Vedbæk Strandvej 328 i Rudersdal Kommune, der er til salg for svimlende 75 mio kroner. I artiklen på boligsiden.dk kan du se dyreste og billigste bolig for alle landets kommuner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce