Annonce
Aarhus

Noise og shitcore en masse

Aarhus International Supernoise Festival 2017, løber af stablen 1. -7. februar. Foto: Scanpix/Iris.

AARHUS: Den Jyske Harsh Noise Mafia rykker 1.-7. februar ind i lokalerne ved Non-Space, Rosensgade 11, Aarhus C, hvorfra de fejrer Aarhus International Supernoise Festival 2017.

DJ JCAK åbner dørene hver dag fra kl. 16. Festivallen byder på noise, shitcore, avantgarde lydkunstsbegivenheder og eksperimentalmusik. Aarhus International Supernoise Festival 2017 er til dato den største af sin slags, og byder på omkring 100 optrædende fra over 20 forskellige lande.

Entré for hele festivallen er 250 kr, og en dagsbillet koster 50 kr. Du kan læse mere om festivallen og se det fulde program på www.amok.wtf/supernoise2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Annonce