x
Annonce
Navne

Norddjurs får en direktør for fællesforvaltning

Lars Kirkegaard starter som fællesforvaltningsdirektør i Norddjurs 1. august. PR-foto
52-årige Lars Kirkegaard har stor erfaring på økonomiområdet og fra flere kommunale lederjob. Efter sommerferien starter han i en helt ny stilling som direktør for fællesforvaltningen i Norddjurs.

Snart kommer direktionen i Norddjurs Kommune til at bestå af et trekløver i form af kommunaldirektør, velfærdsdirektør og fællesforvaltningsdirektør. Sidstnævnte blev der sat navn på 25. juni. Her godkendte kommunalbestyrelsen, at et enigt ansættelsesudvalg på baggrund af en grundig proces og dialog har besluttet at pege på Lars Kirkegaard som direktør i den nyoprettede stilling.

Lars Kirkegaard, som er uddannet revisor og fagligt funderet indenfor økonomiområdet, har det seneste år været ansat som administrationschef på Regionshospitalet i Randers. Inden da var han blandt andet stabschef i Social, Sundhed og Beskæftigelse i Herning Kommune og forvaltningschef i Aaskov Kommune, inden han blev direktør i Skanderborg Kommune. Her havde han gennem syv år Ældre og Handicap og Kultur og Sundhed som særlige ansvarsområder.

Annonce

Faglighed i økonomi vægtede højt

Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune, hæfter sig blandt andet ved Lars Kirkegaards erfaring med politisk betjening og stærke faglighed indenfor økonomiområdet:

- Lars har været økonomiansvarlig på flere ledelsesniveauer og har både viden og erfaring indenfor feltet. Det er noget, vi har lagt vægt på i ansættelsesudvalget, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

For Lars Kirkegaard er det blandt andet Norddjurs Kommunes udviklingsdagsordener og tværgående samarbejdsform, som motiverede ham til at søge stillingen.

- Nu skal jeg ind i organisationen, lære den og dens mennesker og samarbejdspartnere at kende og sørge for, at fællesforvaltningen kommer rigtig godt fra start og forankres i organisationen, siger han.

Lars Kirkegaard begynder i sit nye job 1. august. Han bor med sin kæreste Hanne i Engesvang uden for Silkeborg. De har sammen fire voksne børn. Yoga, gastronomi, svømning og rejser til Spanien er noget af det, den kommende Norddjurs-direktør sætter pris på i fritiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce