x
Annonce
Erhverv

Nordeas kunder begynder igen at kunne komme på netbank

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Kunder hos Nordea kan igen komme på netbank, efter at et teknisk problem tidligere har sat en stopper for det.

Flere af Nordeas kunder kan igen logge på deres netbank, efter at det tidligere søndag ikke har været muligt.

Annonce

Det oplyser banken på sin danske Facebook-side.

- Vores teknikere har arbejdet på højtryk, og mange kan heldigvis igen benytte Nordea Wallet, net- og mobilbanken.

- Nogle vil stadig opleve, at det ikke kører med samme hastighed som normalt - det er vi selvfølgelig fortsat i fuld gang med at løse.

- Vi opdaterer her på siden, så snart vi har nyt. Vi beklager de gener, det fortsat kan give nogle af jer, skriver Nordea.

Ifølge DR er det et teknisk nedbrud, som store dele af søndagen har forhindret bankens kunder i at logge på deres netbank.

Javier Lopez, kommunikationsmedarbejder i Nordea, har til DR understreget, at fejlen skyldtes et teknisk nedbrud og ikke et cyberangreb.

Herhjemme har Nordea omkring 1,6 millioner privatkunder. Det gør banken til den næststørste spiller på det danske marked efter Danske Bank.

Nordea har også 64.000 erhvervskunder i Danmark. Også de har søndag oplevet problemer med at logge på netbank, skriver DR.

Ifølge den svenske avis Aftonbladet har nedbruddet også ramt bankens kunder i Sverige, Finland og Norge.

/ritzau/

Link til DR''s artikel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: Myndighederne udsender første tal for raskmeldte i Danmark

Annonce