Annonce
Aarhus

Nordisk Spisehus: Sølv til tjenerelev

Med tre 12-taller og et 10-tal kunne tjenerelev Sidse Rasmussen hive en sølvmedalje hjem. Foto: Privat

Sidse Rasmussen imponerede ved svendeprøven og har besluttet at fortsætte som tjener hos gourmetrestauranten.

Nordisk Spisehus i Aarhus kan nu prale med at have en sølvvindende tjenerelev i restauranten, da 22-årige Sidse Rasmussen torsdag blev hædret for sin svendeprøve hos Tech College Aaborg.

Sølv bliver kun givet til de tjenerelever, som udmærker sig igennem den tre et halvt år lange uddannelse og som samtidig leverer en imponerende præstation til svendeprøven. Med tre 12-taller og et 10-tal beviste Sidse Rasmussen, at hun er en af de bedste. Hun fortæller om sin eksamen:

- Jeg var lidt nervøs for den praktiske del af prøven, hvor man trækker en tilfældig disciplin og for eksempel skal tranchere kylling, lave crepe suzette eller blande cocktails. Jeg blev bedt om at skære, serverer og præsentere fire forskellige oste, og dét havde jeg heldigvis god erfaring med fra min læretid på Nordisk Spisehus, så jeg klarede prøven fint.

Hos gourmetrestauranten Nordisk Spisehus er de glade for, at Sidse Rasmussen har besluttet at fortsætte som tjener efter sin elevtid. Derefter påtænker Sidse Rasmussen at specialisere sig inden for vin eller cocktails.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Så kom AGF på tavlen i mesterskabsspillet: Energien var tilbage, men det rakte kun til 2-2 mod Brøndby

Annonce