Annoncørbetalt indhold

NordiskGuld ny guldhandler der tilbyder højeste sølvpriser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du netop har fundet det gamle sølv frem derhjemme og har besluttet dig for at det er blevet tid til at sælge dette for i stedet at købe noget som du faktisk vil få gavn af, så kan det være en god idé at finde den guldhandler der tilbyder dig den højeste pris for dit sølv.


Annonce

De små tal bliver hurtigt til store tal i den gode handel

Det er ikke kun guld som kan handles hos en guldhandler, men også sølv kan gøre det godt for dig i en handel og i mange tilfælde bedre end hvad du havde forventet. Sølvpriser går op og ned og midt i pandemien så sølvet et enormt dyk i værdi. Nu er prisen på vej op igen og det kan derfor være at du gerne vil udnytte den forholdsvis bedste pris.

De forskellige guldhandlere prissætter dit sølv ud fra hvad markedets værdi ligger på og lægger dertil en dækningsgrad til. Det er her at det kan betale sig at undersøge markedet for de forskellige guldhandlere, for der kan nemlig være en forskel fra sted til sted, hvilken pris de tilbyder dig for dit sølv.

Hos NordiskGuld er de dog allerede løbet afsted med det ry at de er den guldhandler der kan tilbyde dig som sælger den bedste pris. Forskellen fra guldhandler til guldhandler kan du se ved sammenligningsskemaet på hjemmesiden hos NordiskGuld. Det kan for nogle personer virke som små tal, men det er fordi der er tale om pr. gram. Når du får ganget forskellen op, vil du kunne se at det godt kan betale sig.


Det er dit job at sælge når sølvpriserne er på sit højeste for at sikre den bedste handel

Der er ingen tvivl om at den bedste handel er den handel der giver dig flest penge på lommen efter endt handel. Det handler derfor om at du let kan tilgå disse sammenligninger og derudfra kan du træffe en beslutning om, hvor du ønsker at handle med dit sølv.

Sølvet du vil sælge, kan du allerede derhjemmefra finde en forholdsvis præcis pris. Priskalkulatoren bliver nemlig hele tiden opdateret i forhold til markedets værdi. Det nytter dog ikke at du vejer dit sølv og finder et estimat for derefter at vente flere uger med at tage af sted til din guldhandler for at sælge dit sølv. Priserne på sølv vil hele tiden gå op og ned ligesom priserne på enhver anden handelsvare vil bevæge sig. Det handler om udbud og efterspørgsel, så dit job er altså at ramme det tidspunkt hvor sølvet er på sit højeste prismæssigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.