Annonce
Debat

Norlander mener: Viggo Jonasen tegner ikke Enhedslisten i budgetpolitikken

"Først var Viggo Jonasen ude med udtalelser i Århus Stiftstidende 30. januar, hvor han udtalte, at Enhedslistens byrådsgruppes budgetpolitik består af nedskæringer. Dette er ikke korrekt. Synspunktet er desuden i direkte modstrid med beslutninger truffet af Enhedslistens byrådsgruppe og af bestyrelsen for Enhedslisten i Aarhus.", skriver Lone Norlander Smith. Arkivfoto: Axel Schütt

DEBAT: Nytiltrådte byrådsmedlem for Enhedslisten i Aarhus, Viggo Jonasen, har travlt med at lufte partiets interne politiske diskussioner og uenigheder offentligt i pressen. Dette er ikke sædvanlig praksis, og det skader Enhedslistens omdømme i offentligheden, når han urigtigt påstår, at vi står for en nedskæringspolitik.

Det skal desuden stå helt klart, at Viggo Jonasens synspunkter ikke repræsenterer Enhedslistens vedtagne budgetpolitik i Aarhus.


Annonce

Jeg vil endnu en gang slå fast, at Viggo Jonasen holdninger og udtalelser ikke tegner Enhedslistens budgetpolitik her i Aarhus.


Først var Viggo Jonasen ude med udtalelser i Århus Stiftstidende 30. januar, hvor han udtalte, at Enhedslistens byrådsgruppes budgetpolitik består af nedskæringer. Dette er ikke korrekt.

Synspunktet er desuden i direkte modstrid med beslutninger truffet af Enhedslistens byrådsgruppe og af bestyrelsen for Enhedslisten i Aarhus. Jeg var derfor nødt til at berigtige dette i et læserbrev i Århus Stiftstidende 2. februar.

Nu fortsætter Viggo Jonasen sine angreb på Enhedslisten Aarhus' politik og på bestyrelsens beslutninger i et læserbrev i Stiften 4. februar.

Jeg vil ikke deltage i en offentlig diskussion om dette her i Stiftens spalter. Budgetpolitikken har været diskuteret i månedsvis internt i Enhedslisten, og her hører diskussionen hjemme. Jeg vil bare endnu en gang slå fast, at Viggo Jonasen holdninger og udtalelser ikke tegner Enhedslistens budgetpolitik her i Aarhus.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

AGF

AGF henter erfaren forsvarsspiller i OB: - Han rummer en stor ærgerrighed og en stærk vindermentalitet

Annonce