Annonce
Sport

Norsk fløj bliver i Aarhus til sommeren 2022

JFMINTERN - June Bøttger, Aarhus United (17). 09.10.2019. HTH Ligaen (Kvinde Håndbold Liga). Aarhus United-Ajax Foto: Ole Nielsen
Aarhus United og June Bøttger er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så den hurtige fløjspiller er i Aarhus i de næste to sæsoner.
Annonce

HÅNDBOLD: Aarhus United er godt i gang med at sammensætte holdet til den kommende sæson. Første navn til at sætte sin underskrift på en aftale er den norske venstre fløj June Bøttger, som har været en af holdets mest fremtrædende i efteråret.

Nordmanden har været med fra år et i Aarhus United og har over sæsoner udviklet sig i sådan en grad, at hun også er blevet en fast del af sit hjemlands udviklingslandshold.

Aarhus United og June Bøttger er blevet enige om at forlænge aftalen, så den løber frem til sommeren 2022.

- Da June kom til klubben, kom hun fra en forholdsvis anonym rolle på et mellemhold i den norske liga. Vi vidste, der lå et uudnyttet potentiale, og det har vi sammen med June formået at finde koden til. June er vel en af de spillere, som har haft den mest eksplosive udvikling i Aarhus United. Det er helt naturligt, at vi ønsker at forlænge samarbejdet, og jeg er ret sikker på, June fortsat kan udvikle sig og at hun potentielt inden for de næste par år kan spille sig ind omkring pladserne på det norske A-landshold, udtaler Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen i en pressemeddelelse.

June Bøttger selv er også begejstret for, at hun i de kommende to år har Aarhus som sin fortsatte base.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle tage til Danmark og forblive her i minimum 5 år, men det føles helt rigtigt at forlænge aftalen med Aarhus United. Jeg nyder livet i Aarhus, vi har et fantastisk miljø i Aarhus United og i Heine Eriksen har jeg endelig fundet en træner, som forstår mig, udtaler hun.

June Bøttger har scoret 56 mål i de første 13 kampe i grundspillet. Faktisk har hun gjort det så godt for United, at hun blev en del af efterårets hold i den danske kvindeliga.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Statsminister, hvad er meningen?

Danmark

Hold fast om krisehåndtaget

Aarhus For abonnenter

Vagtfirma på Aarhus Ø: - De unge er ved at smadre en århusiansk turistperle

Aarhus For abonnenter

Efter ny uro på Aarhus Ø: Antallet af private vagter fordobles

Annonce