Annonce
Aarhus

Northside bekræfter: Årets festival er aflyst - gem billetten til 2021

Northside må aflyse årets festival som følge af forsamlingsforbuddet. Nu melder Northside ud, at man kan gemme billetten til næste år eller refundere den. Foto: Flemming Krogh
Årets Northside er aflyst, fordi forsamlingsforbud af store grupper er forlænget indtil slutningen af august.
Annonce

AARHUS: Northside har løbende fulgt udviklingen af coronavirussen og myndighedernes anvisninger, og sideløbende fortsat planlægningen frem mod juni. Men på baggrund af regeringens seneste forbud, er det ikke længere muligt at afvikle Northside i Ådalen den 4.-6. juni 2020, og sommerens festival bliver derfor aflyst.

- Vi ved, at rigtig mange har glædet sig til sommerens festival, og til at vi igen skulle være sammen om den stemning og musik, som Northside står for. For mange er det en tradition, der bliver brudt, og det er vi enormt kede af. Men Danmark står i en historisk svær og uvis situation, og vi bakker naturligvis op om regeringens tiltag, så vi gør, hvad vi kan for at passe på hinanden, siger Brian Nielsen, festivalchef på Northside.

Behold eller refundér

  • Billetter købt til NorthSide 2020 gælder automatisk til festivalen i 2021.
  • Ønsker man at refundere sin billet, så skal man holde øje med sin indbakke efter påske, hvor man vil modtage yderligere informationer fra Ticketmaster.
Annonce

Gem billet eller refundér

Helt konkret betyder aflysningen, at alle billetter, der er solgt til NorthsSide 2020 automatisk gælder i 2021. Festivalen appellerer til gæsterne om at støtte op om festivalen ved at beholde deres billetter:

- Til dig, der allerede har købt billet, betyder det meget for festivalen, hvis du vil beholde din billet – den gælder nemlig til Northside i 2021. Det hjælper os i forhold til planlægningen af 2021 at vide allerede nu, at du kommer, siger Brian Nielsen og fortsætter:

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at Northside 2021 bliver en stor lang fejring af samvær med hinanden. Vi satser på, at den bliver ekstraordinær, når vi nu kan pulje to års idéudvikling i samme festival. Næste år rykker vi ind på den nye plads, Eskelund, hvor et langt større areal med en masse nye muligheder for fest, hygge og fællesskab venter. Vi vil lægge os i selen for, at indvielsen af Eskelund bliver et helt ekstraordinært ”velkommen tilbage” til Northside.

På sociale medier vil Northside løbende orientere gæster om musik- og eventprogrammet i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Norsminde Kro gik fra et forrygende efterår til en kamp for overlevelse

Aarhus

Omstridte forandringer rykker nærmere: Advarsler fra ledere bremser ikke udspil til ny struktur på ældreområdet

Annonce