x
Annonce
Aarhus

Northside byder på gin, tangoundervisning og keramikmaling i år

Kolonihaven, som er en del af sideprommaet, på dette års Northisde byder blandt andet på ginsmagning og tangoundervisning. Foto: Axel Schütt
Dette års festival byder på tyve forskellige events som tangoundervisning, vinsmagning og Meyers bageworkshop 'kend din kanelsnurre'.

AARHUS: Hvis du er en vin eller spiritus-connoisseur og skal på NorthSide i år - så er der gode nyheder.

Dele af dette års festivals "kolonihaveprgram" er netop offentliggjort, og det byder på både foredrag, workshops og forskellige smagninger af al slags alkohol.

Du kan blandt andet smage på forskellige lokale naturvine, cidere, gin og whisku, men udover smagsprøver er der også mulighed for at få indblik i historien bag de lokale destillerier, få indblik i lidt teknisk nørderi og få aflivet myter omkring spiritusen, du smager på.

Derudover kommer to af P6 Beats værter, Camilla Jane Lea og Carsten Holm, og fortæller om historien bag musikkanalen. Der bliver tangoundervisning, keramikmaling, forskellige foredag - og så bliver der mulighed for at deltage i Meyers bageworkshop 'Kend din kanelsnurre'.

Flere arrangementer bliver senere offentliggjort, når festivalen nærmer sig. Billetter til dette års kolonihave sættes til salg på Northside.dk i dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Supermarkeder mærker stigning i omsætning: Ris, pasta, mel og andre basisvarer hitter i indkøbskurvene

CORONAVIRUS

Liveblog: 900.000 spaniere mister deres job -  og 248 nye smittetilfælde i Danmark 

Annonce