Annonce
Aarhus

Northside-chef: - Det føles som om, juleaften er aflyst

Festivalchef Brian Nielsen fra Northside beskriver situationen som surrealistisk, efter at Northside må aflyse i år og gå i gang med planlægning af næste års festival. Foto: Annelene Petersen
Musikfestivalen i Ådalen appellerer til, at billetkøbere beholder billetten, der automatisk giver adgang til Northside næste år.
Annonce

AARHUS: Det har været nogle kaotiske timer for organisationen bag Northside, siden statsminister Mette Frederiksen mandag aften bebudede, at regeringen forlænger forsamlingsforbuddet til slutningen af august.

For der gik ikke mange minutter, før de første beskeder tikkede ind fra billetkøbere, der ville vide, om de kan få pengene tilbage.

Og det kan de – men samtidig fortæller Northside, at billetten fra 2020 automatisk giver adgang til Northside 2021.

- Vi appellerer kraftigt til, at man støtter op om festivalen ved at beholde sin billet. Det vil hjælpe os i forhold til planlægningen af Northside 2021, og vi har da også allerede fået henvendelser, der spørger, hvornår vi åbner for billetsalget til 2021, fordi man gerne vil bakke op om os, siger festivalchef Brian Nielsen og fortsætter:

- Det hele er surrealistisk. Et par linjer fra statsministeren mandag aften, og så er al arbejdet skyllet ud med badevandet, og vi står ved nul igen. Vi forstår selvfølgelig regeringens beslutning og bakker op om den, men vi aner ikke, hvad vi nu kigger ind i som branche, vi må stå sammen skulder ved skulder.

Northside appellerer til, at billetkøbere beholder billetten, da den automatisk giver adgang til 2021-festivalen. Foto: Flemming Krogh
Annonce

Hele grundlaget kan vakle

For en aflysning af årets festival handler ikke bare om billetsalg, og hvor mange der ønsker at refundere.

- Hvis ikke ham, der lejer os højtalerne, er der næste år. Og ham, der slår pløkkene i teltet eller sportsorganisationer og studenterorganisationer, så er der jo ingen festival, for det er hele vores grundlag. Tænk på en fodboldklub, der sender 20-25 medlemmer i arbejde på Northside for at tjene til, at klubben kan løbe rundt, det her påvirker mange. Det er blevet vores familie, siger festivalchefen.

Han erkender, at situationen er usikker for mange danske familier i øjeblikket og forstår derfor også, at der kan være festivalgæster, der er nødt til at refundere billetten.

Hvis man ønsker pengene refunderet, får man besked fra Ticketmaster efter påske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Norsminde Kro gik fra et forrygende efterår til en kamp for overlevelse

Aarhus

Omstridte forandringer rykker nærmere: Advarsler fra ledere bremser ikke udspil til ny struktur på ældreområdet

Annonce