Annonce
Kultur

Northside Festival - nu som podcast

<p>Amerikanske Beck lukkede og slukkede årets Northside festival. Foto: Axel Schütt</p>

Kom med bag festivallen, når Northside fredag lancerer ny podcast-serie, som tager dig med tilbage til Ådalen tre dage i juni.

»Det der skete, mens du festede« hedder podcast-serien, som tager dig med tilbage til Ådalen i juni måned.
Annonce
Mens du festede, drak Tuborg Rå og hørte Lukas Graham sørgede samaritter, frivillige, og sikkerhedschefer for, at årets Northside Festival løb af stablen.
Det kan du høre i podcast-seriens tre afsnit, der hver varer cirka 15 minutter.
Hvert afsnit tager udgangspunkt i en dag på festivallen.
Fredag 17. juni åbnede pladsen i Ådalen, og fredag 9. september åbner podcast-app'en op for det første afsnit.
Fredagens afsnit hedder »Sol, sikkerhed og samaritter«, lørdagens hedder »Til lands, til vands og i luften«, mens søndagens afsnit går under navnet »Uden mad og drikke, duer helten ikke.«
»Vi har tidligere dokumenteret Northside gennem dokumentarfilm, tegneserier og magasiner lavet af gæsterne. Men det er første gang, vi har været involveret i et podcast-projekt, og resultatet er blevet virkelig godt. De mange historier giver et godt billede af, hvor mange forskellige arbejdsopgaver der er på en festival, og hvor mange mennesker der skal til for at få det hele til at spille,« siger talsmand for Northside, John Fogde.
I podcasten kan du blandt andet møde cocktail-truckens medarbejderes fire forskellige arbejdsgaver, du kan møde samaritterne, der har ryggen til koncerterne, og du kan møde festivalens konferencierer.
Alle sammen personer, som gør festivallen til mere end musik. Podcasten er udviklet i samarbejde med lydbureauet Akkurator, som blandt andet har lavet podcast om Aarhus Letbane.
Første afsnit er tilgængeligt fredag 9. september hos iTunes, Stitcher, Podbean samt NorthSide.dk.
Her får du en lille teaser.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce