Annonce
Erhverv

Nu åbner Danmarks største Elgiganten i Aarhus

Elgiganten har hyret knap 70 medarbejdere til kædens største varehus, der åbner i Skejby om en uge. PR-Foto

I næste uge åbner Danmarks største Elgiganten i Skejby. 70 nye medarbejdere er ansat, og der er åbningsfest fra klokken 07.00 fredag på Karl Krøyers Vej.

SKEJBY: Flere nye restauranter er allerede åbnet ved porten til Aarhus i Skejby, hvor millioner i forvejen allerede besøger Ikea hvert år. Nu åbner også Elgiganten i det store shoppingområde.

Der sker fredag 16. november, hvor Elgiganten åbner dørene kædens hidtil største varehus i Danmark. Åbningsfesten med slagtilbud begynder klokken 07.00.

- Den nye Elgiganten i Skejby er indrettet med de nyeste udstillinger og produkter, så kunderne kan komme ind og få nogle muligheder, som de ikke får ret mange andre steder, siger administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Annonce

70 nye medarbejdere på plads

Varehusets størrelse er på 5.000 kvadratmeter, og Elgiganten fik masser af ansøgninger til de næsten 70 medarbejdere, som nu er ansat.

- Vi har modtaget over tusinde ansøgninger til de nye stillinger i Elgiganten i Skejby. Vi ønsker ikke kun at være attraktive overfor kunderne, men også attraktiv som arbejdsplads, og når jeg kan se at interessen for at arbejde for os er så massiv, så bliver jeg både stolt og glad, siger Peder Stedal.

Han fortæller, at de ansatte i det nye varehus skal være med til at guide de mange østjyske kunder trygt igennem teknologiens verden. For den er stor, og den bliver hele tiden større, fortæller han.

Højteknologi - og køkkenudstyr

På de mange kvadratmeter er det i øvrigt ikke kun alskens el-ting, udvalget består af. For eksempel tæller det nye varehus også en afdeling for de såkaldte Smart Home-produkter, der gør hjemmet intelligent og hverdagen lidt enklere - samt køkkenudstyr, som har fundet til el-butikkerne de seneste år.

- Smart Home-produkter til hjemmet er i kraftig vækst, og vores kunder spørger nysgerrigt ind til de mange spændende muligheder. Derfor er jeg glad for, at vi i det nye varehus i Skejby har fået bygget en hel afdeling dedikeret til disse produkter. Man kan altså komme ind og se hvordan produkterne fungerer i praksis, og det tror jeg mange kunder er nysgerrige for at vide mere om. Vi kan se, at stadig flere kunder gerne vil kunne se og købe den komplette løsning ét og samme sted, og det kan vi tilbyde. Man kan komme ind og se den store udstilling og tegne sit køkken, og man kan vælge hvidevarer i samme ombæring, siger Peder Stedal.

Vi har modtaget over tusinde ansøgninger til de nye stillinger i Elgiganten i Skejby.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Uheld forsinker trafikken på E45

Kultur

To gange L.O.C. på hjemmebane

Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Annonce