Annonce
Erhverv

Nu åbner Danmarks største Elgiganten i Aarhus

Elgiganten har hyret knap 70 medarbejdere til kædens største varehus, der åbner i Skejby om en uge. PR-Foto

I næste uge åbner Danmarks største Elgiganten i Skejby. 70 nye medarbejdere er ansat, og der er åbningsfest fra klokken 07.00 fredag på Karl Krøyers Vej.

Annonce

SKEJBY: Flere nye restauranter er allerede åbnet ved porten til Aarhus i Skejby, hvor millioner i forvejen allerede besøger Ikea hvert år. Nu åbner også Elgiganten i det store shoppingområde.

Der sker fredag 16. november, hvor Elgiganten åbner dørene kædens hidtil største varehus i Danmark. Åbningsfesten med slagtilbud begynder klokken 07.00.

- Den nye Elgiganten i Skejby er indrettet med de nyeste udstillinger og produkter, så kunderne kan komme ind og få nogle muligheder, som de ikke får ret mange andre steder, siger administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Annonce

70 nye medarbejdere på plads

Varehusets størrelse er på 5.000 kvadratmeter, og Elgiganten fik masser af ansøgninger til de næsten 70 medarbejdere, som nu er ansat.

- Vi har modtaget over tusinde ansøgninger til de nye stillinger i Elgiganten i Skejby. Vi ønsker ikke kun at være attraktive overfor kunderne, men også attraktiv som arbejdsplads, og når jeg kan se at interessen for at arbejde for os er så massiv, så bliver jeg både stolt og glad, siger Peder Stedal.

Han fortæller, at de ansatte i det nye varehus skal være med til at guide de mange østjyske kunder trygt igennem teknologiens verden. For den er stor, og den bliver hele tiden større, fortæller han.

Annonce

Højteknologi - og køkkenudstyr

På de mange kvadratmeter er det i øvrigt ikke kun alskens el-ting, udvalget består af. For eksempel tæller det nye varehus også en afdeling for de såkaldte Smart Home-produkter, der gør hjemmet intelligent og hverdagen lidt enklere - samt køkkenudstyr, som har fundet til el-butikkerne de seneste år.

- Smart Home-produkter til hjemmet er i kraftig vækst, og vores kunder spørger nysgerrigt ind til de mange spændende muligheder. Derfor er jeg glad for, at vi i det nye varehus i Skejby har fået bygget en hel afdeling dedikeret til disse produkter. Man kan altså komme ind og se hvordan produkterne fungerer i praksis, og det tror jeg mange kunder er nysgerrige for at vide mere om. Vi kan se, at stadig flere kunder gerne vil kunne se og købe den komplette løsning ét og samme sted, og det kan vi tilbyde. Man kan komme ind og se den store udstilling og tegne sit køkken, og man kan vælge hvidevarer i samme ombæring, siger Peder Stedal.

Vi har modtaget over tusinde ansøgninger til de nye stillinger i Elgiganten i Skejby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce