Annonce
Østjylland

Nu får Jens Anker Hansen plads i byrådet

<p>Jens Anker Hansen, ny repræsentant for Det Radikale Venstre i Skanderborg Byråd. Arkivfoto: Lars Rasborg</p>

Ved byrådsvalget i 2013, fik 42-årige Jens Anker Hansen fra Ry 301 personlige stemmer, da han stillede op for det Radikale Venstre.

Annonce

Det var 17 færre stemmer end partifællen, kun 19-årige Maria Baagøe Bove, som dermed overraskende vandt mandat nummer to for partiet foran den erfarne Jens Anker Hansen.

Men fra august træder han nu ind i byrådet i stedet for Maria Baaagøe Bove.

»På valgnatten var der ikke mange, der regnede med, at Maria ville få flere stemmer, men hun fik et superflot valg, og jeg synes, hun har gjort det godt,« siger Jens Anker Hansen.

»Jeg glæder mig til at komme i byrådet, men det vil ske stille og roligt. Jeg har i de seneste otte-ni år siddet i partiets følgegruppe for vores byrådsmedlem Tage Nielsen, så jeg kender rigtig godt til de politiske sager. Et af mine mærkesager vil være Ry, som jeg ikke synes, fylder nok i det politiske billede,« siger Jens Anker Hansen, der har mere end 20 års erfaring med politisk arbejde i såvel fagforbund som foreningsliv. Før han flyttede til Ry, var han aktiv i Radikale Venstres på Als og i Aarhus.

Ved valget i 2013 præsenterede han sig sådan: Jeg er far, ægtemand, bosat i Ry, og aktiv i RyCC, RFFI og RyMK.

I august sidste år startede han som leder af den private skole C. la Cours skole i Randers. Han har dog ingen planer om at flytte fra Ry.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Bakken Bears vandt 12. sejr på stribe

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Alarm 112

Ingen afskærmning eller håndsprit: Risskov-kiosk kan se frem til bøde

Annonce