Annonce
Aarhus

Nu får Prismet også firmaskilte

<p>Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har fået lov til at sætte reklameskilte op på Prismet. Visualisering</p>

Byrådspolitiker efterlyser debat om skilte og lys på højhuse. »Vi risikerer, at byen får et helt andet præg«, siger han.

Annonce

De har dem på Aarhus City Tower. De har dem på KPMC-bygningen ved Bruun's Galleri.

Byrådsmedlem Jan Ravn Christensen (SF) synes, at reklamer gør et højhus som Aarhus City Tower grimmere, end det er i forvejen. Han har bedt om en drøftelse om skiltning på højhuse. Foto: Henrik Havbæk Madsen

Og nu får de dem også på Prismet for foden af Viborgvej:

Også på KBMG-bygningen er der en - diskret - reklame.

Skilte, der reklamerer for en af de virksomheder, der bor i huset.

Det er det store advokatfirma, Gorrissen Federspiel, der har bedt Aarhus Kommune om lov til at reklamere for sig selv på Prismets 63 meter høje glasfacade.

Aarhus Kommune har accepteret en simpel skiltning med hvide bogstaver.

Dog har kommunen tilsyneladende ikke glemt den ballade, der opstod da Prismet blev planlagt og daværende direktør for Den Gamle By, Erik Kjersgaard, pointerede, at tårnet i den grad ville spolere oplevelsen af det populære museum.

I hvert fald har Gorrissen Federspiel fået at vide, at der skal være en dialog med Den Gamle By, inden en skiltning på facaden mod museet kan godkendes.

Udsigten til endnu et højhus med reklameskilte på facaden får SF-medlem af teknisk udvalg, Jan Ravn Christensen, til at bede om en generel drøftelse om skiltning og lyssætning på høje huse.

»Hvis man giver alle lov til at reklamere på højhusene, så risikerer vi, at byen får et helt andet præg end i dag. Jeg er ikke interesseret i mange reklamer, for jeg synes, at husene fremstår langt pænere uden reklamerne. Aarhus City Tower synes jeg ikke er særlig pæn, og bygningen bliver grimmere, end den er i forvejen, med reklamerne på,« siger Jan Ravn Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce