Annonce
Aarhus

Nu findes Aarhus' kendte steder også på engelsk

Peter Vestergaard og hans kone Lena Bendt har skrevet bogen. Her er han ved et af de steder, der er med: Forstbotanisk Have. Foto: Axel Schütt
Ny udgave af turistguide er tiltænkt tilflyttere og turister i Aarhus.

AARHUS: En bog om 111 interessante steder i Aarhus har solgt så godt, at den nu også udkommer på engelsk. Den er trykt i tredje oplag på dansk.

Guidebogen udkom i foråret 2019 og har indhold for enhver smag. Her er både storslået natur, oldtidsminder, afslappet livsglæde og kulturtilbud af højeste kvalitet.

Bogen giver svar på spørgsmål som: Hvad er historien bag Aarhus’ højeste punkt? Hvilken tidligere lugtgene er det nye badehit? Hvor kan du se solnedgangen efter mørkets frembrud?

"111 Places in Aarhus That You Shouldn’t Miss" er tiltænkt de mange internationale tilflyttere og turister.

Forfatterne, arkitekt Lena Bendt og journalist Peter Vestergaard, er begge født i Aarhus og har levet langt det meste af deres liv i byen.

Peter Vestergaard er tidligere chefredaktør på Århus Stiftstidende og pressechef for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Bogens fotografier er taget af århusianer og freelancefotograf Henrik Bjerregrav.

Bogen

  • "111 places in Aarhus that you shouldn’t miss". Lena Bendt & Peter Vestergaard. Fotograf: Henrik Bjerregrav. Oversættelse: Rebekka Hjelholdt Svendsen.
  • 237 sider. 249 kroner (vejledende).
  • Udkommer 8. april 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-hollænder klar til at gribe chancen: Jeg ønsker at give noget tilbage til klubben

Annonce