Annonce
Østjylland

Nu har alle i Horsens fået delebil

Delebilerne holder på Kollegievænget, og som medlem kan de bruges ubegrænset - afhængigt af, hvilket abonnement man har. Her er det eventmanager Signe Hollensen ved bilerne. Pressefoto

Delebilsfirmaet Tadaa giver nu alle mulighed for at komme med i delebilsordningen på Kollegievænget.

Annonce

Horsens: Er du træt af at cykle i regnvejr? Eller skrumle af sted med indkøb i bussen? Så kan du nu blive medlem af delebilsordningen Tadaa!

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Tadaa, der hører under det Horsens-baserede Insero.

Hidtil kunne kun virksomheder og medarbejdere i Vitus Bering Innovation Park og studerende på Via University College blive medlem. Men nu er der også åbnet for alle andre i Horsens.

- Vi vil gerne give så mange mennesker som muligt nem adgang til en bil. Tadaa er skabt til mennesker, som har brug for bil en gang imellem, og som ellers klarer sig med cykel, bus, tog eller fødderne. Delebilsordningen har ingen indskud og er derfor genial til dig, der har brug for bil, fortæller marketing- og eventmanager Signe Hollensen.

Forklaringen på, at Tadaa nu breder konceptet ud til alle, er, at det har været en succes. Og at Insero tror på, at delebiler er fremtiden. Signe Hollensen forklarer:

- Vi udvider konceptet, fordi der er plads til flere i vores delebiler i Horsens, og fordi vores største mål er at give så mange som muligt nem adgang til en bil, når de har brug for det. Vi tror på, at færre af os vil eje en bil i fremtiden, men i stedet bruge bil på forskellige abonnementsordninger.

Annonce

Gratis optankning af el

Som medlem af Tadaa booker man en bil via en app. Man åbner og låser også bilen via appen, så ikke noget med at få udleveret nøgler et sted. Det betyder også, at man selv bestemmer, hvornår og hvor meget man bruger bilen. Den er klar, når man selv er klar.

- Nogle bruger bilen til familiebesøg hver anden måned, andre bruger den næsten hver dag til indkøb og småture. Det er meget forskelligt, siger Signe Hollensen.

Tadaa-bilerne holder på parkeringspladsen bag Vitus Bering Innovation Park ved Kollegievænget.

Og så er der jo det med prisen. Man kan for 200 kr. om måneden få adgang til at bruge bilen to timer og køre godt 30 km på en måned.

Hvis man kører 100 km om måneden og bruger bilen i 12 timer koster et såkaldt mellemabonnement 597 kr. om måneden.

Delebilen er også grøn, oplyser Tadaa. Det er nemlig helt nye elbiler fra Renault, og der er som medlem gratis opladning i hele Danmark. Hver gang man får sin regning, får man også en opgørelse over, hvor meget CO2 man har sparet miljøet for.

Tadaa rullede sin første bil ud på landevejene i april sidste år. Nu findes Tadaa flere end 25 steder i landet, bl.a. i Aarhus, Silkeborg, Aalborg og Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Stor stigning: Største antal nye smittede i Aarhus i en måned

Aarhus

Helt friske tal viser, at der stadig smittes for mange: Aarhus er langt fra igen at blive grøn kommune

Annonce